Vēl tēmas nosaukums ''baigi gribējās'', nu, bliņ, pirms ''baigi gribējās'' vajag padomāt par ''bērniņš'' iespējamību!! (e) (e) (e) Stulba un bezatbildīga ir tā sieviete, kas šādi izrīkojas.
man kauns dažu meiteņu vietā- jūs taču esat sievietes, bet godigi sakot neko nesajēdzat no sievietes fiziologģjas un jums nav skaidrs olšūnas nobriešanas cikls, ar sexu gribat nodarboties, bet elementāras lietas nezinat!!
Dienu pirms mr nevar palikt stāvoklī! Nomierinies! ;-) Nu, protams, ka ir izņēmuma gadījumi, bet nu reti...Tur jābūt baigi veiksmīgai loterijā :D Kā zināms, stāvoklī var palikt tikai 4-5 dienas mēnesī un tās ir cikla vidū, kad notiek ovulācija ;-)
Muļķibas, vajag ar ārstu kopā atrast sev vispiemērotākās tables, jo katrai organisms ir savādāks, un svarīgi ir ļoti precīzi dzert tās tabletes vienā un taja'pašā laikā- minūti minūtē un neko tur nevar sabeigt. Mana draudzene 3 vai 4 gadus lietoja pretapaugļošanās tabletes un tika pie bērniņa jau otrajā vai trešajā menesī pēc tablešu lietošanas pārtaukšanas. ;-)
Nu Zebiekstinjaa, var jau arī citus veidus, piemēram Nuva Ring vai ko citu..
ja tu domāji AK tad ar tām nevajag aizrauties, bet cik stulbam ir jābūt lai tā darītu...
Actiņa: un tava draudzenei nemainījās svars? Par OK atsauksmes nekad nav bijušas tās labākās, parasti neiesaka līst šajā upē, blaknes it Tāāāāds, ka pectām vaļā netiek ar gadiem.. :-( es ar biju domājusi par šitām tabletēm reiz...