Es arī pazīstu tāda vecuma brīvus cilvēkus un pat vēl vecākus. Un daži no viņiem ir tā, kā raksti- stabils dzīvesveids, netusē, nedzer, nesmēķē, kārtīgi strādā, utml. Bet tā jau ir tikai fasāde- itkā "ideālais". Īstenībā, ja to cilvēku iepazīst tuvāk, vienmēr top skaidrs, kāpēc šis cilvēks ir brīvs :D Tevis nosauktie parametri neizslēdz tādas īpašības, kā egoisms, skopums, pārlieka nopietnība, kas jau robežojas ar garlaicību, pilnīga nespēja sarunāties ar otru cilvēku, iedomība, lecīgums, tizlums, aprobežotība, slimīgs pedantiskums, nesamērīgas prasības pret otru, neglītums, utt. Bija viens tāds lieliskais arī man īsu brīdi- džeks kā bilde, super mašīna, savs dzīvoklis, apķērīgs, turīgs, utml., bet man nenormāli besīja tā neizmērojamā iedomība un vēlme pie katras izdevības jebkuru cilvēku nolīdzināt līdz ar zemi, liekot justies kā totālam neveiksminiekam, lai gan tam nav nekāda pamata. Pietika ar pāris nedēļām, lai saprastu, ka tas nav kaut kāds pārpratums, ka tas ir tas, kāds viņš ir. Domāju, ka tevis pieminētajam arī ir kāda LIELA problēma, kas meitenēm nepatīk.