Tas, protams, ir atkarīgs no paša puiša. Ja viņš ir sweetguy, tad noteikti, ka patiks, bet, cik es zinu puišus, viņiem ne visai patīk un nenēsā (tikai meitenes priekšā dažreiz uzvelk pienākuma pēc).
Joptvai es būtu priecīga,ja kādu reizi uztaisītu tādas romantiskākas vakariņas vai konfekšu kasti,bet kur ellē ratā var likt mikstās mantiņas??Man pietiekam ar divām,trim,kas saglabājušās no bērnības.Es personīgi nezinātu kur likt,ja vien man,protams,nebūtu suns.Tad sunim būtu jauna spēļmantiņa. :-D
:D es iedomājos sava 28 gadīgā puiša sejas izteiksmi sanjemot lāci :D:D:D domāju jebkurs normāls džeks vairāk priecātos pat par gaisa atsvaidzinātāju mašīnai, nevis lāci. labi, ja jums ar lāčuku saistītos kas īpašs, esmu dāvinājusi bijušajam mīkstu žurku ar iesietu gredzenu astē, bet tur bija garš stāsts par to visu... piedev;am tas lācis izskatās briesmīgas kvalitātes. ja jau lāci dāvināt, nopērc vismaz originālo Teddy. tikai tur ar 2 ls netiksi cauri, bet vismaz izskatīsies labi
Nu redzi, "GUDRĀ" un "SKAISTĀ", Katrinka, visas kā viena tavu dāvanu uzskata par tizlu un nepraktisku! Pakrāj naudiņu un nopērc urbi! Tur ir arī lietošanas instrukcija, gan jau tavs džeks iemācīsies rīkoties ar to! :D
Un, jā, nesaprotu, kas citām te nepatīk. Ne jau jums kāds leik ko tādu dāvināt, dāviniet to savu urbi un miers.
Manuprāt, dāvana jauka, esmu redzējusi vīriešiem, kuri IR vecāki par 20 gadiem tādus kreklus.
Šodien laikam nevienam nav humorizjūta.
Fabulous - krekls nav domāts vīrietim, bet lācim ko dāvinās vīrietim!
Un kā mēs visas zinām mīkstā rotaļlieta ir vispiemērotākā dāvana vīrietim! :D
Bet katram savs , katram savs , 16 gados es būtu šeit rakstījusi - awww tas ir tik mīļi. Labi , ka man tas vecums pāri! :D tagad man tas liekas banāli!
Paldies par jauko izklaidi visas dienas garumā! :-D Pārsmeejos liika. 28 gadus vecam viirietim laaci ar kreklu :-D oiii, nevaru!!! Un veel jautaa par uzrakstu, lai nebuutu paaraak banaali. Atmosties - pati ideja ir banaala!! :-D