Tetoveejums

Reitings 665
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Man ir 19 gadu un jau kaadus gadus 3 veelos tetoveejumu, apmeeram seerkocinjkastiites lielumaa.

Bet taada mulkjiigi stulba probleema. Es zinu, ka gribu kkur kakla rajonaa, auss rajonaa, bet probleema ir taa ka nezinu iisti KO tetoveet :D

Mans laimiigais skaitlis ir 4. Domaaju varbuut chetras zvaigzniitesvai kko taadu ornamentaalu driizaak nevis ar noziimi. Pagaidaam it kaa visu shito laiku domaaju taisiit driizaak ornamentaalu tetoveejumu nevis ar kaadu noziimi vai jeegu. Bet vai tas nav muljkjiigi??

Pagaidiit kaadu laiku kameer skaidri zinaashu?

Bet nu gribaas jau nu ljoti ljoti tagad kaut ko uztetoveet. :-|

19.10.2011 18:31 |

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011
Jau ilgu laiku briestu savējam - tādā ziņā, ka jābūt 100% pārliecībai, ka ar to tattoo varēs sadzīvot arī pēc gadiem. Nedrīkst veikt tatto mirkļa iespaidā, kārtīgi jāizlemj KO tad īsti tetovēt :-) Pagaidām esmu pārdomu procesā, šobrīs ir lūzuma periods dzīvē, un vēlētos tattoo kas simbolizētu jaunas dzīves sākumu.
Protams, neredzamā vietā :-) Vēlos hieroglifu, bet satraucos, ka var uztetovēt kaut ko kļūdaini tulkotu :-D Vēl bija doma par tekstu arābu valodā - viennozīmīgi gribas ko tādu, kā nozīmi zinātu tikai es. ;-)
20.10.2011 16:04 |

Reitings 362
Reģ: 29.01.2009
Pirms pāris gadiem ar izdomāju, ka vēlos tetovējumu, ilgi nevarēju izdomāt, ko tieši, delfīniņu, taurenīti utt., gribējās, ko personīgu, kad aizgāju uz salonu un sāku šķirstīt bildītes, ieraudzīju puķītes - un tagad man ir uztetovēts mans vārds puķu formā. (Mans vārds ir puķu nosakums)
20.10.2011 16:25 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Es arī piekrītu par to, ka tādas lietas ir kārtīgi jāapdomā un jāizlemj, ko galu galā gribas. Reāli tev ar tādu zīmējumu būs visu mūžu jāstaigā un ja vel uztetovēsi beigās redzamā vietā un apniks? :D Es jau vairākus gadus zinu ko es gribu un kurā vietā. Man padomā ir 2 tetovējumi - viens, kuru es drīzākajā laikā iešu tetovēt, uz rokas pie plaukstas locītavas un otrs uz sprandas. Abi ir ar tikai man tuvu nozīmi! Man personīgi negribas puķītes vai taurenīšus, jo tādi ir katram otrajam, labāk kaut ko ar sev tuvu tēmu! :)
20.10.2011 16:34 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
padalīšos ar savu pieredzi - arī pāris gadus gribēju tetovējumu, nezināju kādu... sataisīju... pēc laika sapratu, ka nav tas , ko gribu uz visu dzīvi- pārtaisīju, kolosāli, tagad patīk... ir tas, ko tiešām gribēju...
20.10.2011 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits