man ļoti nepadīt dalīties ar personīgo informāciju,bet informācijas un pieredzes paplašināšanas nolūkos,varu pastāstīt.
Man ir bijis gan spontānais abort, gan tīrīšana, bet tā,ka tikai uz abortu neesmu gājusi. Respek'tīvi,nogāja augļa ūdeņi, izkrita auglis un notika steidzama tīrīšana- tas viss notika slimnīcā. Par operāciju nevar sūdžeties-ielaida kaut ko vēnā,gulēju un nezinu cik ilgi tas viss notika. Pēc tam bija salds miegs, bet nu cik atceros,biju pie pilnas sajēgas, nākamo visu dienu nogulēju- man briesmīgi sāpēja visas maliņas-es nevarēju pat segu sev gultā uzklāt virsū,kur nu vel paiet :D un tā pāris dienas. Un tad dažas dienas vēlāk radās tur iekšā kaut kāda infekcija,ko diez gan ātri uzveica. Pēc operācijas pirmos un otro dienu bija pamatīga asiņošana,kas pakāpeniski samazinājās. Pēc 2 mēnešiem atsākās mēnešreizes,kas ir atkal precīzas,ka bija pirms tam, bet vienīgi tas,ka vairs nemanu,kad ir un kad nav ovulācija. Pirmā nedēļa pēc tīrīšanas bija tik sasodīti sūdaina emocionālā ziņā,arī fiziski man vel šur tur sāpēja kādas pāris nedēļas. Viss ir normāli-ja tā tam bija jānotiek, tad tā rī bija jābūt. Nu neko-pieredze. Katrā ziņā,operačiju zāle bija glīta un moderna salīdzinot ar palātām :D varat droši uzdot jautājumus :D