Bērni , bērni...

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011

Čau meitenes! :-)

Tām kurām mazie ir ,būs vai tikai domā par tiem ... :-)

Pastāstiet kā Jūs plānojāt ?,neplānojāt? nju kā Jums tā iznāca ?ka palikāt stāvoklī .(l) (s) :-)

:-)

Ps, pašai i nemaz negribas bērnus :-D

Esmu egoiste :-)

11.10.2011 16:36 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu nevajag jau salīdzināt cilvēku ar suni, tas nu tā..
Bet kāda jēga tā cepties? Nu nepatīk bērni, lai nepatīk. Pasaulē ir milzum daudz sieviešu, kuras bērnus grib un gribēs. Ko tad tagad labāk visām dzemdēt un pēc tam savas dusmas izgāzt uz saviem bērniem par to, ka sabojāja dzīves plānus? Šeit ir tikai niecīga daļa no visas pasaules sievietēm un tas, ka cilvēks kaut ko negrib, nav sodāms!
Es bērnus gribu, man patīk mans bērns, mīlu viņu vairāk par savu dzīvību, bet tas, ja kāda pasaka, ka bērnus negrib.. Nu un? Tas taču man dzīvot netraucē un manas ikdienas gaitas neietekmē. Neskrien taču neviens ar lozungiem pa ielu - Nedzemdēsim bērnus! Lai katrs dzīvo savu dzīvi kā grib, mēs tikai varam izteikt savu viedokli, pieredzi, bet kāda jēga ir otru pārliecināt par ko tādu, ko viņš negrib un nedarīs?!
Vienīgais ko es neatbalstu ir bērna aizskaršana. Lai cik ļoti arī nepatiktu bērni, Harmony pašai vajadzētu normāli uzšaut par to! Atradusi baigi līdzīgo sāncensi!
11.10.2011 19:46 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Harmony, ir apsveicami,ka vari atklāti izteikt savu viedokli (interesanti vai tieši šādi vārds vārdā tu to varetu arī pateikt saviem vecākiem?), bet vai tiešam jābūt TIK kategoriskai? Kā tu vari būt parliecināta,ka NEKAD NEKAD NEKAD negribēsi bērnus? Tas mani vairāk pārsteidz....mani pat mazāk šokē teksti par to,ka tev bērni riebjas,bet tie salīdzinājumi ar izvarošanu utt....Bet paldies tev, pateicoties tavam komentāram,es sapratu,ka es gribu bērnus...varbūt pat vairak nekā biju domājusi :)
11.10.2011 19:47 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es nekaunos par tādiem vārdiem. Un, kā jau iepriekš minēju, nebēdātos, ja būtu neauglīga, vismaz nevajadzētu lietot kontracepciju un netērētos nauda prezervatīviem. Bauda uz pilnu klapi.
A vot es uzskatu, ka sievietes ir dievietes, nevis mājsaimnieces, un piedzemdējot viņas vairs nav dievietes, bet mātes. Nu pieņemsim, ka saprati/sapratāt. Tāda ir mana ideoloģija. Es negribu pamest šo dievietes kategoriju. Neesmu vienkārši radīta bērniem. Šeit atkal rodas situācija, ka tie, kam ir nepieņemami, ka sieviete tā runā par bērniem, paliek pie sava un nolād mūs - tās, kuras bērnus necieš un nekaunās par to pastāvēt, kaut mēs neko nevienam neuzspiežam, vienkārši izsakam savu viedokli. Nu tad, es uzskatu, ka ticēt dievam ir debīli un domāt, ka pasauli radīja kāds vīrelis ar rokas pieskārienu ir vēl dumjāk. Un tagad es teikšu, ka visi, kas tam tic dabūs kaut ko pretī par savām domām un viedokli, nožēlos, ka kaut ko tādu dara. Man personīgi ir vienalga, vai kāda grib sīko vai nē. Es arī uzrakstīju savas domas par viņiem, pastāvēšu un neko sliktu tajā nesaskatu, jo mans sieviets ideāls nav ar sīko pie rokas.
11.10.2011 19:50 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Tas,ka tavs viedoklis atšķiras no mana nenozimē,ka manējais ir nepareizs,ka es esmu slima,stulba vai nelaimīga.
Citi suņus sauc par pretīgiem lopiem un viņus vajag izšaut,citam kaķis ir smirdīgs blusu maiss un tos vajag noindēt.Tāds viedoklis gan ir slims,es neesmu teikusi,ka bērnus vispār nevajag un viņus visus tagad izšausim,izindēsim un aizliegsim dzemdēt.Priekš manis viņi ir kaitinoši parazīti,tām kurām patīk,lai dzemdē un uķinās.Man bērni riebjas.
11.10.2011 19:51 |

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011
Ja varētu šo tēmu noslēgtu! (e)
11.10.2011 19:52 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
nēesmu neviena pusē,bet kā tu to domāji "atvēzējies un siti?" Tas bija domāts,ka tu mazam 6mēnešus vecam bērnam iesiti pa seju? Domāji viņš pārstās raudāt vai kā? :-O Kādas bija sekas? :-|
11.10.2011 19:55 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
komentārs bija domāts priekš Harmony
11.10.2011 19:56 |

Reitings 91
Reģ: 29.01.2009
Harmony, neaizmirsti, ka savos 18 vēl pati esi bērns! Tādā vecumā Tev līdz sievietes briedumam un domām vēl tālu! Protams, tas nenozīmē, ka gribēsi bērnu , bet neuzstādi sevi kā mega pieagušu, ja tikko kā no augstskolas sola esi izkāpusi.
Bet dzīvnieku jautājumā esmu absolūti ar Tevi.
11.10.2011 19:56 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Cupcake,kā es varu zināt,ka nekad,nekad?Jo šādas ir manas domas jau no agras bērnības,man nekad nav patikuši par mani jaunāki bērni,es redzu tās sievietes ar bērniem un es neticu,ka viņas ir laimīgas,bērns traucē viņām izbaudīt visu,ko dzīve spēj sniegt.Mātes vienmēr ir nervozas,kašķīgas,ar celulītu,nereti strijām un krūtīm,kas izskatās pēc ļerpatiņām.Mūsdienās vīrieši savu bērnu mātes pamet 99% gadījumu,jo tāda izļurkājusies, nesakopusies un pārgurusi vecene nevienam nepatīk.
Es šādi esmu uzskatījusi jau no gadiem 12,tūlīt man paliek 19,bet bērni man sāk nepatikt tikai aizvien vairāk.
11.10.2011 20:00 |

Reitings 4718
Harmony, ja Tu saki, ka daudzi vīrieši pamet sievieti dēļ tā, ka viņa ir izpļurgājusies. Tad es Tev pateikšu - Tevi pametīs kāds vīrietis dēļ tā, ka Tu negribēsi bērnus.

Es Tevi nenosodu par to, ka negribi bērnus, bet par Tavu rakstīšanas stilu un par to, ka visus cilvēkus/mātes bāz vienā maisā.
11.10.2011 20:03 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
rosse, nu vienkārši ļoti grūti saprast, ko tu raksti. Un vispār, mēs esam gandrīz vienaudzes, bet skatos, ka skolā gan tev grūtāk gājis kā man.
11.10.2011 20:03 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
Mūsdienās vīrieši savu bērnu mātes pamet 99%

kas tad tā nez par statistiku.. :D
Tev tiešām tas ir kkāds jaunības stulbums tiešām!
Pirkmārt jau atvēzēties un iesist bērnam :o

vsp nespēju Tevi saprast..
11.10.2011 20:04 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Cienu Harmony un viņai līdzīgi domājošās. Jā, sist bērnus/cilvēkus/dzīvniekus nevienā vecumā nedrīkst, bet ja reiz izlēmi kļūt par māti vēlreiz, tad neuzgrūd bērnu savam 13 gadus vecam tīnim. Pieļauju, ka tieši tāpēc Harmony jūt tādu riebumu.
Un kas tā par aprobežotību rakstīt: "Kā sieviete var negribēt bērnus?!" Tikpat labi es varu jautāt- kā jūs, sievietes būdamas, varat teikt, ka jums negaršo brokoļi (vai jebkas cits)?! :D :D
Par vīriešu spriedumiem bērnu/dzemdību sakarā- vispār pieklājīgā formā izteikties nemāku :D Lai pirms gudrās runāšanas palasa kādu grāmatu par to, kā ir būt grūtniecei, jaunajai mātei. Ja ar to par maz, lai skrūvspīlēs iespiež mantību- uzzinās, kā sieviete jūtas dzemdībās :D
Neesmu bērnu nīdēja, pašai bērni patīk, bet es respektēju, ka ne visiem izraisa sajūsmu bērni. Tāpat kā ne visiem patīk iepirkšanās centri, ceļojumi, utml.
11.10.2011 20:05 |

10 gadi
Reitings 8191
Nu nez, domāju tā pat kā Tu, Harmony, arī jau no mazotnes, bet arī nesaprotu, kādēļ bāz visas mātes vienā maisā? Lai cik ļoti piekristu visam, ko saki, vienā maisā nebāžu nevienu.
11.10.2011 20:09 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Izlasot Harmony rakstīto, pie sevis nodomāju, šī meitene visticamāk līdz 13. gadu vecumam bija laimīgākais bērns pasaulē, bet, kad piedzima māsiņa, visa uzmanība, mīlestība pārgāja uz jaunāko bērnu. Man liekas, ka šeit pamatā ir bērna greizsirdība, vilšanās, aizvanojums, vientulība, sajūta, ka visi apkārtējie ir Tevi pametuši un Tu nevienam neesi vajadzīgs, tādēļ sava mīlestība tiek dāvāta dzīvniekam, jo ne velti suns tiešām ir tas dzīvnieks, kurš ir uzticīgs līdz mūža galam.
11.10.2011 20:15 |

Reitings 2059
Man nav iebildumi pret bērniem...bet primārais man tomēr ir karjera un darbs-bez tā nu nekādīgi. Man ir svarīgi nodrošināt tādu dzīvi,kādu gribu. Es jūtu arī to,ka man nepatīk citi bērni,nu nezinu kāpēc,,,uz grūtniecēm gan man patīk paskatīties un maziem bēbjiem ratiņos :D bet savus bērnus mīlēšu vairāk par visiem citiem pārējiem bērniem-kaut kad jau tas būs, ne man to lemt.
11.10.2011 20:17 |

10 gadi
Reitings 8191
Man nav ne brāļu, ne māsu, esmu vienīgais bērns, turklāt lutināts, bet sīkie riebjas. Kas man pa vainu? :-D
11.10.2011 20:18 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Gudrītes - aizejiet pie kādas māmiņas vai arī pie savas mammas un pasakiet:

Kas tu stulba esi, prieks kam dzemdēji, tev darīt nebija ko? Paskaties uz savām strijam, Kādi tev, aita pupi, tu debīla esi barot bērnu ar krūti? Kas tev cits nekas nav ko darīt ka pamperus mainīt?

Un tad jūs saņemsiet normālu atbildi šajā jautājuma!

:D :D :D :D :D :D :D :D
11.10.2011 20:25 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
jāa... atkal jāpiekrīt Jūrmaliekam!!
11.10.2011 20:27 |

Reitings 2059
Labs gan :D atā-dodos iepirkties :D
11.10.2011 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits