Esmu uz pakaļas :-D :-D :-D
Ok, nepatīk bērni vai kā, bet ne jau jārunā tādiem vārdiem, vārdi, kas skan vienkārši pretīgi.. Vispār kā sieviete var runāt, tādu vārdus pār lūpu pārlaist.. tiešām pretīgi..
Nespēju iedomāties- kā būtu ja Jūsu mātes tgd pret Jums tā izturētos.. pietam pret tām, kurām iespējams grūtniecība nav bijusi vēlama,un Jūs netikāt gaidīts bērns un Tava māte Tev katru dienā atļautos teikt šos neaptēstos vārdos.. Nē, nu viss jau nāk atpakaļ.. Vēl, kā jau te minēja, tad kad Tu saproti to, ka kļūsi par māti, tad Tevī rodas pavisam citas izjūtas.. bet te vairums kas spēj tos vārdus pār muti pārspļaut nepieņem to, neiklausas tajā un saka, ka ar viņām tā nekad nenotiks.. Man Jūs žēeel :-D Un ne jau tāpēc, ka bērnus negribāt, es arī negribu sev tgd ģimeni jau veidot, par to domāšu pēc 5 gadiem, kad man būs ap 30mit, iespējams.. bet ko gribēju teikt.. ka man Jūs žēl tāda iemesla dēļ, ka tik pretīgi runājat, tāda valoda, ka tik turies.. |-)
Es ticu tam, ka dzīvē viss nāk atpakaļ, un kas zin, varbūt mirklī, kad Tu vēlēsies šo bērnu , Tu vienkārši nespēsi viņu radīt, un atcerēsies savus vārdus..
tiešām- slima suņa murgi..