Meitenes, man tāds jautājums.. Sarunu vēsturē atradu, ka meitenes rekomendē šo serumu, lai mati nepūkojas, bet nekur nemanīju komentāru kur to var iegādāties. Viendien biju Drogas, bet tur kkā nemanīju.. Vai arī slikti skatījos?! :)
Es pa paul mitchell esmu dzirdējusi ļoooti daudz labu atsauksmju, domāju drīzumā iegādāties super skinny serumu, bet ceru, ka nenožēlošu, jo lēts nav! (t)
Tas lee stafford galīgi nav pret pūkošanos, bet aizsargā no karstuma, ja taisno matus, neko viens pats nenogludina! Līdz šim lietoju CHI serumu (15 ml pirku pa kkādiem 3 Ls FS) un ir labs, bet prasās kaut ko vēēl foršāku, tad nu ceru uz diskusijas nosaukumā minēto! :-)
Nu džamesī, šodien iegādājos Lee Staford tavu atsauksmju (un ne tikai) vadīta. Redzēsim kā būs!!!! :) Pēc kādas nedēļas ziņošu, kā iet, ja rezultāts nebūs īsti redzams jau rīt! :D
tātad, esmu liela cienītaja Paul Mitchell produkcijai un serumu iesaku visām, kurām mati pūkojas un gribās lai tie ir mīkstāki un spīdīgāki... es to serumu dievinu un lietojot vienai reizei vajag tikai vienu pilīti, jo tas ir ļoti koncentrēts + tikai no matu garuma vidus līdz matu galiem nekādā gadījumā uz saknēm! es jau mēnesi lietoju un tur no pudelītes iztērēts 1 cm! :-D vēl ilgam laikam pietiks!
LUTAUSE... tas ko tu minēji, nu nekādā ziņā nav līdzīgs super skinny serumam, jā spīdumu tas dod bet tas vairāk tendēts priekš fiksācijas un īsiem matiem. vnk nepareizi lieto to produktu!
neliya uz pudelītes nav ne vārda teikts par fiksāciju vai īsiem matiem. Tiek solīts gludu matu efekts jebkuros laika apstākļos, ko uz saviem matiem nu nekādīgi nevaru pamanīt. Diemžēl. Un jā, līdzekli lietoju tā, kā teikts aprakstā. Kas der vienam, nenozīmē, ka der otram. Priekš maniem matiem tas ir neglābjami dārgs mēsls :D
Lutause
vai tu lasīji aprakstu arī angļu valodā?
esmu bieži saskārusies ar to, ka lasu aprakstu LV un tur vnk kaut kas nejēdzīgs uzrakstīts (tas ir pat uz pārtikas produktiem uc) tāpēc es vienmēr pārlasu vēl angļu valodā!
vēl viena fīča - es pērku tos produktus salonā beautyzone, jo tur varu zinātājiem pajautāt un nelasīt nemaz aprakstus. tā es samazinu risku nopirkt kaut ko dārgu un sev nederīgu :)
žēl, ka tev tā sanāca! :-/
2x dienas atpakaļ nopirku šo te VITALCARE Šķidro kristālu līdzekli saķeltiem matu galiem http://disco.lv/lv/products?brand_id=838&s=48#fprod un ja godīgi tad esmu patīkami pārsteigta, jo viņš ir daudz labāks nekā biju gaidijusi un tiešām nogludina matus nesataukojot tos (l) (l)