Labi izskatas kopa!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Es vakar biju vienas kazas!Jasaka ,ka amerikanu kazas loti atskiras no latviesu. |-)

Si jau ir kura reze,ka visa procedura notiek tikai paris stundas un viss!Liekas nav tads liels "bums"!

Man bija problema ar to ,ka tiesam nespeju izdomat ko uzvilkt,lai labi justos,jo gribejas tomer labi izskatities un ari justies vira "veco draugu" acis!Kazas noriteja sarkankoku parka ,kur daudz bija ari veci eikaliptu koki utt -viss bija ta loti romantiski-nepierasti!Viss apkart smarzoja pec eikaliptiem,meza :-) !

Es dzirdeju daudz komplimentu ,ka mes abi izskatamies loti labi kopa.Biju glaimota,jo man patik ,ka cilveki izsaka komplimentus mums ,ka parim!

Vai jums tas kaut ko nozime,ka sabiedriba cilveki izsaka komplimentus,ka labi izskatieties savam puisim,viram blakus?Varbut mulkigs jautajums,bet man sorit tads romantisks noskanojums! (l)

09.10.2011 22:09 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Nekas tāds nav teikts un īsti nevaru iedomāties kamdēļ būtu jāsaka. Ja saskaņoti saģērbtos, tad vel.
Bet simpātiski pašai šķiet pāri, kur meitene smalka un maza un vīrietis-tāds liels, plats.
09.10.2011 22:45 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man liekas mīlīgi ja tā acīs pasaka, ka labi kopā izskatās :)

Man pateica, ka mēs ar draugu esam kā radīti viens otram, kad bijām uzvilkuši galvā gāzmaskas :D
09.10.2011 22:50 |

Reitings 16208
Sibilla-es esmu redzejusi tik dazadus cilvekus kopa,ka pat gruti uzreiz ta pateikt. :-) Atceros ,ka nesen vel rezeju virieti -tumsadaino kopa ar blondu sievieti -vinu bernins bija tik dievigs,ka nevareju nociesties nepasakot komplimentu! (l)
Man nav pilnigi nekadu problemu ar tumsadainiem cilvekiem ,vispar ar citu rasu cilvekiem!Laikam parak lielu laiku jau esmu nodzivojusi vide,kur baltie cilveki jau nav vairuma! :-)
Mana rajona visvairak ir kiniesi,indiesi!
Kaimins amerikanis(baltais) loti labi dzivo kopa ar savu kinieti,tapat amerikanis(baltais)ar filipinieti!Laikam viss atkatigs no pasiem cilvekiem!
Musulmanu ticibas cilveks diez vai butu kopa ar balto... -tad noteikti japienem butu ta ticiba! |-)
09.10.2011 22:53 |

Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
Tādu komplimentu ir patīkamāk dzirdēt nekā to, ka es labi izskatos. Vismaz man tā ir.
09.10.2011 23:10 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu, ka šādu komplimentu ir patīkamāk dzirdēt nekā tikai man vienai adresētu.
Jūs labi izskatāties kopā; Jūs piestāvat viens otram - tas taču izklausās tik harmoniski un jauki (l)
09.10.2011 23:29 |

Reitings 16208
Es beigas vel nenoturejos un iedevu viram bucu! (l)
Sodien vel domaju-tas meitenes ,kuras doma par gadu starpibam ,rasu atskiribam -laikam tas nav galvenais visa |-) ! Galvenais ir ta cilveka energija-ta pareiza strava,kas nak ara no si cilveka! (l)
09.10.2011 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits