Lets brainstorm :D

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009

Hellou (l)

Esmu nonākusi galīgā strupceļā - augstskolā vienā no priekšmetiem kā grupu darbs jātaisa jebkāda pasākuma plānošana utt. Problēma tāda ka manā grupā ir tooooootāli nūģi un bremzes (t) kuru vienīgās mega inovatīvās idejas ir - uztaisam koncertu? varbūt teātri? Visas manas idejas viņi ir nolikuši... aa man pilnīgi besī cik tā mana kome ir nūuuģīgaaaa :-D par tād teātri vai tamlīdzīgu sviestu mums ieliks labi ja 6-7 bet es vienmēr esmu pretendējusi uz kaut ko augstāku.

Tad nu lūk - esmu pārliecināta, ka jums noteikti ir kādas idejas - kādu pasākumu jūs gribētu apmeklēt? Vienalga ko - galīgi crazy - pilnīgi brīvs domu lidojums. Ierobežojumu nekādu! (l)

Glābiet mani! :-D

07.10.2011 21:43 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Manas idejas pie kurām es šobrīd turos ir brīvdabas kino ar tematiskajiem filmu vakariem (uz šo ideju ceru pielauzt pārējos - jo tas būtu kompromiss starp teātri un trakajām idejām);
adventure game priekš jauniešiem - kur kārtīgi izlikt enerģiju ar extrēmām aktivitātēm komandās utt.
07.10.2011 23:03 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Šajā sakarā es vienmēr (augstskolā kad bija uzdoti šādi darbi) jau saknē no pasniedzēja prasīju precīzu formulējumu - vai ir vajadzīgas trakas idejas, kuras varbūt kāds ari realizēs, bet principā tās kalpo tikai idejas autoram, vai arī ir vajadzīgs pasākums, kuru apmeklēs un būs iespējams pārdot? Un šeit arī mēs atkal paliekam pie mūžsenās problēmas kāpēc kultūru ir tik grūti savienot ar vadību, kas sevī ietver arī pārdošanu.
Tas, ka tev ir traka ideja, nenozīmē, ka mērķauditorijas vairākums būs gatavs par to maksāt.Ja vēlies kļūt par mecenāti, tad uz priekšu! :)
09.10.2011 13:51 |

10 gadi
Reitings 1660
Es piedāvātu Piedzīvojumu dienu kā to organizē icelo.lv. Piemērs: sponsors ir LMT un tad komandām ar auto tiek doti uzdevumi, kuru laikā jāmeklē ar LMT saistīti logo/priekšmeti dažādās LV pilsētās, dažādās vietās, kur dienas beigās balle/atrakcijas ar gjenerālsponsoru.
09.10.2011 15:00 |

Reitings 736
bellus91-tavai grupai sākumā bija jāraksta (jātaisa) prāta vētra (brainstorm)?
09.10.2011 15:15 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
WOOOOW,meitene,kura rakstīja par gadalaiku balli - nu super,super,super! tas tik būtu kaut kas. tikai jālauza galva,ko vilkt.. kā nomaskēt sevi uz rudens,kā uz vasaru un tā.

bet ideja ir tik cool,ka es tiešām kaut ko tādu kādreiz mūžā gribētu piedzīvot!
09.10.2011 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits