Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par kuponu ''viena diena kā Holivudas zvaigznei''..

Reitings 488
Reģ: 11.08.2010

Sveikas meitenes :)

Es te atkal ar savu ''lielo bēdu''..- kā jau reiz te biju rakstījusi, nopirku superakcijas.lv kuponu ''Viena diena kā Holivudas zvaigznei'', kas sevī ietver visādas feinas lietas...biju oti, oti sapriecjusies, ka tik superīgi atpūtīšos...bet mani māca nelielas šaubas par to, ka viņi atteicās man pierezervēt datumu, kamēr nenosaukšu kupona nummuru..toreiz jautāju jums viedokli( http://www.cosmo.lv/mine/forum/21/topic/100987/?rand=313468067 ) ...- galu galā nosaucu kupona nummuru tam uzņēmuma pārstāvim, bet kopš tā brīža mani māc vēl lielākas šaubas par to visu..JO tas cilvēks ar ko mēģinu vienoties par kupona izmantošanas laikiem un uzzināt pasākuma programmu, visu laiku ir tā teikt ''jābaksta'' un jāskubina uz atbildi (reizēm pat rakstu reizes divas līdz man atbild)...tad viņš esot atvaļinājumā, tad vēl neesot sazinājies ar partneriem, tad vēl sazin kas... :-/

Tgaad pēc gandrīz mēneša sarunām esmu panākusi to, ka viņš mani itkā esot pierakstījis konkrētā datumā, ka būs man pakaļ auto tikos un tikos pie manis mājās...bet va`vellos- viņiem taču nemaz nav zināms, kur dzīvoju un mans tel.nr. :D

Tad nu mans jautājums ir tāds- vai es vispār varu ko mainīt šai situācijā- respektīvi- vai es, jūsuprāt, varēšu dabūt atpakaļ naudu, ja tikšu galu galā piečakarēta?!?

Jo kā jau biju minējusi- kupona nummuru esmu viņam jau nosaukusi.. :-(

06.10.2011 22:26 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
aizraksti/piezvani tiem, kur pirki kuponu, tur vienmēr visus jautājumus atbild laipni :)
06.10.2011 22:32 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
ar to es domāju to superakcijas.lv :)
06.10.2011 22:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits