Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lūziens

Reitings 141
Reģ: 19.05.2011

Labvakar, visām!

Tad nu sanācis ir tā, ka man tāds lūzuma punkts dzīvē. Nav vairs ne prieka, tikai skumjas par neizdarīto, nepaveikto. Pagātne man arī nav tā spožākā, vienu brīdi daudz ballējos, puišus mainīju, kā zeķes. To visu jau esmu it kā aizmirsu, sapratusi, ka jaunības maksimālisms un marazms tas viss bija, bet brīžos, kad dzīvē neiet, sāku domāt, cik es stulba biju utt. Cilvēki, kas man ikdienā ir apkārt pārsvarā bija tajā laikā arī blakus, tāpēc, lai gan esmu ar sevi strādājusi pamatīgi, liekas, ka noteikti viņi atceros to nabaga ballīšu meiteni, kāda biju pirms tam un skatās uz mani no tā acu punkta. Dēļ pagātnes arī ir ļoti daudz sliktas attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem šobrīd izveidotos pat labas attiecības. Tas kaitina. Tajā laikā, kad arī biju ballīšu meitene, darīju daudz stulbas lietas, bet biju bez mugurkaula, tā sakot meklēju mīlestību, taču nepareizajā frontē. Ikdienā, brīžiem, viņi arī piemin dažādus manus izgājienus par kuriem man ir kauns un no kurām es bēgu pa gabalu un izliekos, ka neko nezinu. Tādā brīdi parasti pasmejos un saku, ak, ku sen, tā jau vairs nav taisnība, bet iekšā grauž, ka tā ir taisnība un tā ir mana melnā pagātne. Kā lai dzīvo brīžos, kad tiešām šķiet, ka nu nevar vairs tā turpināt ? Es sevi redzu no malas, taču liekas, ka necenšos , netnoticu sev līdz ga;am, ka viss var mainīties. Pilnīgi riebjas. ahh. + Man ikdienā ir blakus draudzene - skaista, gudra, ar stabilām attiecībām, daudz naudu. Parasti es tam nepivēršu uzmanību, jo pelēkā pele neesmu, bet nav ne attiecību, ne super daudz naudas, bet vismaz ar mācībām iet. Kā lai atrdod spēku sevī, kā lai izmaina ikdienu, kura sāk riebties ?

30.09.2011 01:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja nepatik tev kas, tad mainies pati. cilveki u.c jau apkart tev nemainisies.
par draudzeni-labak neskaud, jo mes jau nezinam ka patiesiba cilvecinam iet.

30.09.2011 01:52 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
vrb Tev vajag vnk jaunus draugus? tā teikt - ielaist jaunas asinis savā dzīvē,tādus cilvēkus,kas nezina,kāda Tu esi bijusi pirms tam,ko esi darījusi, tādus,kas tevi pieņems tādu,kāda esi un viss. Novēlu,lai Tev veicās,esi izturīga un atrodi sev dzīvē prieka avotu!
03.10.2011 15:21 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Tu jau esi uzņēmusi pareizu kursu un pieņēmusi pareizu attieksmi-tas bija sen un vairāk nav taisnība.

Tici man apkārtējie ātri aizmirst pagātni, it sevišķi, ja ar darbiem un uzvedību esi izrādījusi pozitīvās izmaiņas. Visi cilvēki ir tik pārņemti ar sevi, ka tām dažām izteiktām replikām, tu pievērs lielāku uzmanību nekā viņi.

Grūtāk ir tikt galā ar tām šaubu ēnām zemapziņas nostūros. Bet, jo biežāk pie sevis atkārtosi vēlamās domas, jo ātrāk tās kļūs par taisnību. Varbūt var sākt ar kādu līmlapiņu pie spoguļa, kura atgādinātu par tavu jauno dzīves filozofiju. :-D
03.10.2011 15:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!