Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vnk NETICU-ko iesākt?

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas :-)

Mana bēda: ar puisi ir bijis traki. Meli,5dienas un 6dienas nozušana klubos+ dzeršana. Kkādas meitenes,bet līdz sexam nav nekas nonācis,jo ja būtu bijis kas tāds nebūtu tgd kopā. Bet ir tā,ka es viņam piedodu visus šos gājienus. Katreiz saka,ka nākamreiz tā nedarīs-es noticu. Paiet kādi mēneši 3,4-kkas jau vnm notiek. Kopš pēdējā ķārtējā atgadījuma ir pagājis kāds laiciņš,bet... man ir tāda lielā neuzticība. Dienā varu uzrakstīt n -tās sms,ko dari? bet ko tgd dari? un tgd kur brauksi? Liekas,ka melo man. It kā saka taisnību,bet sev vai iegalvoju,ka nē-tur kkas slēpjas,nevar būt,ka saka taisnību. Jūtu,ka viņam apniks,ka raxtu tik daudz sms,bet nevaru neuzrakstīt,ja nu dara ko nepieņemamu.. Tā jau ir kā apmātība. Bet es tā negribu. Gribu vnk strādāt un būt pārliecinātai,ka draugs neko sliktu nedara. Man sāp,ka attiecības ir nonākušas līdz kkam šādam.. :-(

29.09.2011 20:10 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Ja ir tā bijis kā raksti, protams, tu nekad neatmetīsi aizdomas un viņas vilksies līdzi vienmēr. Cilvēks ir zaudējis tavu uzticību un es nezinu, kam ir jānotiek, lai tu atkal sāktu viņam uzticēties.

Nesen šeit bija tēma, par krāpšanu un neuzticību, tur liela daļa, kuras bija krāptas un kuru puiši bija zaudējuši uzticību, bija it kā piedevušas, taču pēc pusgada izšķīrās. Arī man tā bija, un es to puisi ar savu neuzticību "ēdu" tik ilgi, kamēr viss pajuka. Un izrādījās, ka bija uzturējis mūsu attiecību beigās dubultu dzīvi.
29.09.2011 20:17 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Ir jāpaiet ļoti ilgam laikam, lai atkal rastos uzticība, vismaz gadiem diviem, atkarībā no paša cilvēka.... Dazreiz cilvēki vienkārši kļūdās un patiešām tā vairs nedarīs, sapratīs kā jūtas otra pusīte, bet dažkārt ir tikai sliktāk un sliktāk. Un ne fakts, ka viņš to sapratīs tieši šajās attiecībās. :-|
29.09.2011 20:27 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Meitenes, daudzskaitlī ,tas jau ir par traku, ja viena tad vēl tā, varētu domāt par piedošanu, bet, ja tas atkārtojas regulāri. Loģiski, ka viņam neuzticies. :-O
29.09.2011 20:46 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Hārpere jau nav izšķīrusies, savādāk diskusija būtu nevis par puisi, bet gan par bijušo. Tātad viņa izlēma ar šo puisi palikt kopā. Konkrētā situācijā konkrēts ietekums/ komentārs. Viņa neprasa vai man šķirties vai nē, bet gan ko darīt, kad esmu izlēmusi nešķirties. Principā mums nav tiesību ieteikt svesam cilvēkam, nezinot visas nianses, lai šķirās, šis lēmums ir jāpieņem katrai sievietei individuali.
29.09.2011 20:53 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
neviena jau neiesaka šķirties, tā starpcitu... ;-)
29.09.2011 22:05 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nezinu vai šādā gadījumā vispār ir iespējams atjaunot uzticību.Man šķiet,ka tā ir lauzta pārāk daudz reižu.Tāpat,neizskatās,ka džeks savu uzvedību mainītu(kam gan viņam tas-viņš zin,ka tu tāpat piedosi un noticēsi viņam) un dotu iemeslu sākt domāt par uzticēšanos.
29.09.2011 22:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ka tu var zinat vai tavam draugam ir bijis sex vai nav? ar sveciti blakus esi stavejusi?? :-D\

arparac, nu neraksti tas sms!! puisis ir vnk jauns, grib balleties, a tu sita. tak nevajag tik loti iecikleties uz to visu. jadzivo ir sava dzive ar. nevajag but stresa vina del tik loti.
30.09.2011 01:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja, neuzticies vinam, bet izlemi kopa palikt, nu tad atliek uzticeties
30.09.2011 01:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits