Par cik esmu briva jau kadu laiku,she nebus par mani,bet stasts par manu draudzeni.Vina ar puisi jau kopa 3 gadi,protams,ka logjisks attiecibu sekas-vins vinu bildinaja.Bet dziljaka sape vinai ir tas,ka vina neesot jutusies taja bridi ka bija cerejusi,viss esot bijis peksnji,jo lidz tam vins neesot pat velejies to...Vina speri ari soli un bildinaja ari vinu,lai butu si sjauta,ka rezultata,vinam-0 emocijas,itka esot soka,tape neizradot nekadu prieku!Bet pats trakais par ko biju soka vnk!Vina nebija trapijusi gredzenam izmeru-gaja mainit,vins laiko un ierauga citus un saka vinai,ka tie gredzeni labak patikot,neka tas,ko vina deva bildinajuma bridi!!!!Vai varot mainit.Nezinu,es butu vnk soka,ja man pteitu ta!Tas tak ir bildinajuma gredzens-no sirds meklets,lolots!Vina doma par skirsanos,megjinu atrunat,ka nav jau tik melns tas velns,bet varbut vinai taisniba?Jo bildinajums ar esot bijis fiksais variants,pasam pat ista gredzena nebija(tas jau sikums,savrigs ir solis) bet talakas izdaribas..nezinu ka vinai palidzet un ko ieteikt,pa cik pati tagad vel esmu salauztais putns...
Kadas ir Jusu domas?