It kā jau banāli un pasaules gudrie par to jau gadsimtiem runā, bet lielajam ļaužu pūlim, ko dēvē par sabiedrību, tas kaut kā līdz šim nav pielecis. Un nav jau tik vien tā darba kā apsēsties un pajautāt sev - ko es īsti vēlos? Vissmagāk ar sevi nākas cīnīties tad, kad jāsāk darīt. Vispār tā šobrīd ir liela sāpe. It kā varu sevi mierināt ar to, ka dzīvoju salīdzinoši interesantu dzīvi, bieži apmeklēju sev interesantus, iedvesmojošus pasākumus, pēdējā laikā pašmācības ceļā esmu sākusi pamazām apgūt dažas ļoti saistošas zinātnes/mākslas, tomēr ikdienība un viss, kas `jādara` dažkārt ,šķiet, vienkārši iztukšo. Pa tīro. Tas, protams, saistīts, arī ar personības brieduma trūkumu, bet izskaidrojumi nepadara problēmu vieglāk panesamu.
Dažkārt, ieklausoties sevī un savās domās, pašai sanāk dusmas. Ja jau man raksturīga šāda, zināmā mērā, alternatīva domāšana, tad vajadzētu visbeidzot sākt dzīvot radoši! Pieņemsim, ka šis ir vēl viens mazs solītis. Kādreiz taču būs jānonāk no vārdiem pie darbiem.
Bet, vispār, rietumu sabiedrībā, ja nav bagātu senču (atcerēsimies, ka hipiju `nauda ir putekļi` kopiena pārsvarā sastāvēja no turīgu vecāku bērniem) grūti nedzīties pēc lielā piķa (vai vismaz minimālās algas :-D ), ja negribas dzīvot patversmē vai radiniekiem uz kakla. Es, piemēram, pagaidām mācos vidusskolā un praktizēju pēdējo.