Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tomātu zupa/krēmzupa

 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010

Meitenes lūdzu palīdziet, man daudz tomātu, bet nezinu ko ar tiem darīt izņemot salāti un varbūt kāds sautējums. Varbūt varat padalīties ar idejām, ko man darīt ar tiem, kādu jūsu recepti, ko esat iemīlējušas no tomātiem :)

Jau iepriekš paldies :)

23.09.2011 15:56 |
 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
:)
23.09.2011 16:11 |
 
Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
es citreiz taisu auksot tomaatu zupu, kuru var izmantot arii kaa meerci otrajiem eedieniem :)
1. tomati
2. tomatu pasta
3. kiploki
4. selerijs kaats
5. sinepes
6. petersilji
7. dilles
8. nedaudz melnos piparus
9. sals
10. udens

visus sablenderee un eed :)
var arii varieet ar garshvielaam, var arii pielikt citronu klaat.
23.09.2011 16:13 |
 
Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
O, sakārdināji mani ar nosaukumu vien. :-D Mani arī interesē kāda tomātu zupas recepte. :-)
23.09.2011 16:14 |
 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
a bez tas tomatu pastas cik skatos iztikt nevar? daudzas receptes ta ir piemineta :)
23.09.2011 16:14 |
 
Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ar tomaatu pastu garsha ir izteiktaaka :)
23.09.2011 16:16 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Man ir pāris receptes.
Brokastīm.
Olas 3gab, tomāti 2lieli, biezpiens 3ēd.k., mazliet piens, sāls, malti melnie pipari.
Tātad olas maisot apcep pannā, pievieno sagrieztus tomātus un tad cep,kamēr tomāti ir ģatavi, tad mazliet pielej pienu, tad iemaisa biezpienu, kas veido biezu konsistenci un pašās beigās pieber sāli un piparus.
23.09.2011 16:18 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Vari uztaisīt arī pildītus tomātus.
23.09.2011 16:20 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Chili sin carne šito es taisu diezgan bieži.
4 personām:
1 zaļais pipars
2-3 kartupeļi
2 mazi sīpoli
2 ēdamk. augu eļļas
1-2 ķiploku daiviņas
2 tējk. paprikas pulvera
1 kārbiņa konservētu pupiņu (apm. 400g)
1-2 tomāti
1 tējk. bazilika
(sāls un čili pipari)
Noskalo papriku un izņem sēklas. Nomizo kartupeļus un sīpolus. Tad visus dārzeņus sagriež nelielos kubikos. Katliņā uzkarsē eļļu. Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot vāra 5-6 minūtes. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri. pielej ūdeni. Vara 5-6 minūtes. Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku. Pieliek sali un čili piparus pēc garšas. Ēdienu uzkarsē, pasniedz ar svaigu maizi.
23.09.2011 16:24 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
čili liec ļoti maz-mazāk par naža galu(citādi būs par asu),vai vislabāk vari izmantot pupiņas,kas ir ceptas čili mērcē, tad čili piparus nevajadzēs likt vispār.
23.09.2011 16:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits