Nezinu, kā ir neklātienē, bet es mācos LU NLK - nepilna laika klātienē. Lekcijas notiek sestdienās 8.30-18.30. Darba dienās strādāju, sestdienās eju uz skolu.
Nav viegli, man labāk patika mācīties klātienē, kad vidēji 3x nedēļā bija jāiet uz skolu un bija kādas max 4 lekcijas dienā. Tagad no rīta līdz vakaram ir grūti nosēdēt, vēl pie tam ir 4 vienādas lekcijas pēc kārtas un tad 3 vienādas lekcijas. Šausmīgi grūti nosēdēt visu laiku klausoties un mācoties tikai to vienu kursu ento stundu garumā...
Sarežģīti? Kā Tu to domā? Nē, sarežģīti nekas tur nav.
es LU uzrakstīju iesniegumu programmas direktorei un pēc tam jaunu līgumu parakstīju, man liekas... bet neesmu 100% pārliecināta. Bet katrā ziņā nekas sarežģīts.
Es pie tam gāju no socioloģijas uz politoloģiju.
Nu man arī sanāktu tā,ka man būtu jāiet 6dienās,vnk domāju vai visu to pašu var apgūt,tāpat kā klātienē?
Aii,laikam jau labāk neklātienē mācīties,neka vispār nemācīties.
es mācos neklātienē un saku kā man ir-grūti jo strādāju pilna laika darbu un pēc darba vairs negribas nekādu mācīšanos baigi jāsaņemas lai patstāvīgi mācītos bet pagaidām man tas izdevies
Māsa ar mazu bērnu strādā pilnu darba laiku, studē neklātiene, skolā sēž katru 6dienu. Visu pavelk - regulāi saka, ka laika nav, grūti, negribās utt., bet pēc kontroldarbiem un kursa darbu nodošanām priecājas par 8iekiem.
Respektīvi - gribasspēks un viss ir pavelkams.