Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jorki

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009

sveikas! ;)

Ar puisi vēlamies iegādāties jorkšīras terjeru,to mazo,mīļo,bet visur viņi ir tik dārgi,pašlaik tik dārgu nevaram atļauties,bet dikti gribētos mājdzīvnieciņu,kurš tipinātu pa māju drūmos vakaros..

tātad,vai nezinat kur šos kucēnus varētu iegādāties lētāk,bez dokumentiem un liekām formalitātēm,jo mums nav vajadzīgs suņuku vazāt pa izstādēm !

Būšu pateicīga par jebkādu informāciju.

Jauku vakaru !!

22.09.2011 20:53 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Ak jēl.
Nē, labi, neko nerakstīšu.
Nē, tomēr uzrakstīšu.
Redz, Tu gribi jorku. Tieši jorku. Bet maksāt par labu šķirnes eksemplāru negribi.
Paņemot šos sunīšus ''kaut kur, ka tik lētāk'' var ļoti iegrābties, jo pēc tam ir visādas problēmas. Man ir pazīstama vetārste, kas saka, ka katru dienu nes šādus sunīšus bez papīriem, no mistiskām audzētavām, un viņiem jau ir ļoti daudzas iedzimtas kaites.
Kāpēc nevar paņemt bežšķirnes, maza auguma sunīti no patversmes? Domā viņš mazāk mīlestības izstaros?
22.09.2011 21:14 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
o jā, ar jorkšīres terjeriem labāk neriskē ņemt lētākus, bez doķiem utt. ļoti bieža problēma ir tā, ka tādiem "LĒTĀKIEM VARIANTIEM" ir problēmas ar kājiņām, viņas ir vājas un dzīvnieks var kļūt par invalīdu un tāds tev drūmos vakaros nespēs tipināt pa māju ;)
labāk vai nu nežēlo un iegādājies, zinot, ka dzīvnieks tīras šķirnes un vesels, vai arī kā iepriekšējā komentārā minēja - vienkāršu mazu plušķīti.
terjeri arī baigi rej, līdzko nāk kāds viņam nezināms klāt un ilgi nenomierinās, tādi stresaini paliek, to esmu ievērojusi, jo citi suņi tikai mazliet "pasprēgā" un pāriet, bet tiem tas ļoti ievelkās. :-P
22.09.2011 21:20 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Nu es personīgi jorku nekad mūžā neņemtu. Varbūt vizuāli viņi ir smuki, bet nu šitādu asti.. Es vienkārši saprotu, ka nespētu veltīt tik daudz laika tam sunim, kā viņš prasa. Draudzenei ir jorki un viņi ir ''visur'' dzīvoklī, kur ir viņa.
Un šito bučošānos uķināšanos... not for me...
22.09.2011 21:22 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
piekritīšu, ja tomēr nav tās finanses, labāk neņemt.
arī barība nemaksās tik lēti 4-5ls/kg!
veta apmeklējumi, vakcinācija reizi gadā, attārpošana, pret ērcēm vajag pilināt skaustā, kad mainās zobi, ne vienmēr paši nomainās, tad zobārsta apmeklējums, zobu raušana. kucēna vecumā paladziņi jāpērk. siksniņas, kāda drēbīte un kopā summa pamatīga salasās.
pati ļoti labi zinu ko tas nozīmē, jo šobrīd tāds viens kucēns man mājās ir, bet nu man ir vests no ārzemēm ar labiem ciltsrakstiem, bet tā pat neesam pasargāti no dažādām kaitēm, bet ja sunim konstatētu kkādu iedzimtu kaiti audzētājs apņemas atgriezt naudu, vai segt ārstēšanas izdevumus.
vedot savu pie veta arī redzēju toju, ko cilvēki nopirka pa lētām naudam un tajā sunī vēl nez cik simtus ielika, jo nepārtraukti kkādas vainas bija, beigās vnk atstāja viņu klīnikā.. :-/
22.09.2011 21:31 |

Reitings 10
Kā kuram..man piemēram ļoti patīk !
22.09.2011 21:31 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Es ieteiktu ss.lv sludinājumus paskatīties, kā arī draugos domubiedros pajautāt-ir speciāla jorkšīras terjeru domubiedru grupa, tur ir vairāk kā pus otrs tūkstotis dalībnieku, gan jau ka tur kāds varēs kaut ko ieteikt :-)
22.09.2011 22:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jautājums Al Quaedai par to naudas atgriešanu no audzētājiem, ko tas dod patiesībā? Respektīvi, man arī ir sunītis ar visiem papīriem, no audzētavas, izstāžu eksemplārs un kas tik nē, pirms otrās potes attārpojām un vnk. atteicās strādāt aizkuņģis un aknas, ar nierēm sākās problēmas, mēs cīnamies un ārstējamies. Nu un, ka man atgriezīs tos ...ls par kuriem kucēnu pirkām, veselības problēmas no tā mazumā neies!
22.09.2011 22:49 |

Reitings 3031
nu tam jau jābūt atrunātam pirkšanas līgumā!
mums kad nopirku savu sunīti pēc 2ned. sākās nopietnas veselības problēmas, bet pie tā nebija ne iedzimtība, ne audzētāji, ne mēs vainīgi, tā vnk bija, tā gadās ļoti reti bet nu tieši man tā arī gadījās..
audzētāja apņēmās savākt pat suni atpakaļ un izārstēt tik tad atdot man atpakaļ, vai pat vispārībā ņemt suni atpakaļ, ja es viņu nevēlso un atmaksāt man visus naudu atpakaļ. bet es negribēju savu mazo meiteni nevienam dot, paši ar visu tikām galā kaut papildus vēl ieguldīju lielu naudu, bet ar to rēķinos, kad ņemu dzīvnieku, ka var būt,ka jāiegulda būs viņā savi līdzekļi!
nu jau esam sen kā veseli, trenējamies izstādēm, augam par skaistu suņu jaunkundzi! :-)
22.09.2011 22:58 |

Reitings 10475
Al Quada, bet pasaki man, kā tu vari atdot suni prom, ja viņš ir slims, savu bērnu tu ar dotu prom, ja viņš saslimtu????
22.09.2011 23:00 |

Reitings 10475
Tas nebija tev, bet tāds retorisks jautājums.
P.S. Liela jums suņu meitene! Līgavaiņi nevajag? :-D
22.09.2011 23:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Viņa jau saka,ka negribēja dot savu suni atpakaļ,tikai min,ka ir tāda iespēja.
22.09.2011 23:03 |

Reitings 3031
nu protams, ka nedotu, tāpēc arī suni, kas pie manis bija tikai 2ned. neatdevu, jo ilgi gatavojos līdz biju gatava viņai,ilgi kamēr vispār to suni atradu, braucu ar mašīnu pēc darba pakaļ, ceļā ar auto pavadot 12h, atgriezos 6os no rīta, knapi atbraucu, jo nez cik reizes pie stūres gandrīz aizmigu. atbraucu biju vnk pārlaimīga, ka mazs kunkulītis skrien pa māju, un pēc 2ned. prieka vnk ņemt un atdot.. :-O nē!
nu bet viņa arī bija ar mieru segt visus ārestēšanas izdevumus, bet man bija nelielas dusmas, tāpēc nevēlējos kontaktēties un atteicos no viņas piedāvājuma. bet tagad man ar viņu diezgan labas attiecība, ja nu kas tad rakstu, sūtu bildes!
22.09.2011 23:05 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
vienreiz arī tā domāju un iegrābos, bez papīriem vari dabūt slimu sunīi, kurš drīz nomirs, jo viņus ieved nelegāli no ārzemēm un viņiem ir neārstējams vīruss, naudu, protams, atpakaļ nedabūsi, būsi tikai izgrūdusi par vetu vēl bonusā, pati iegrābos Bolderājā pie šķietami profesionālas un jaukas suņu saimnieces.. tgd nopirku ar papīriem un viss kārtībā, tāpēc apdomā labi ;-) iesaku pirkt caur pazīšanos!
22.09.2011 23:06 |

Reitings 3031
palēnām tuvojas 1. meklēšanās! nez kā to mēs pavadīsim..
būs savu dāmu jāsarga no visādiem suņiem! :-)
22.09.2011 23:07 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Teikšu pavisam vienkārši - ja nevari atļauties suni nopirkt, tad tev arī viņu nevajag. Tu esi parēķinājusi, cik maksā barība, kopšana un veterinārie pakalpojumi? Tas nav tikai kustonis, kas "tipinātu pa māju drūmos vakaros". Mazie suņi ir ļoti trausli un mēdz bieži slimot. Ārsts ir ļoti dārgs. Par kādu naudu tu to samaksāsi?
22.09.2011 23:11 |

Reitings 10475
essence, arī ar visiem papīriem un krutām audzētavā, nefis kucēnu fabrikām itin nekādas garantijas nav, palasi mūsu gadījumu.
22.09.2011 23:16 |

Reitings 10
ak Dievs,šie latvieši..
ilgi turējos un neko nerakstīju par jūsu pārmetumiem,bet piegriezās. Es nevienā brīdī neteicu,ka man nepietiks nauda aizvest zvēriņu pie ārsta,ja nu kas,vai pabarot viņu. Bet te,man tikai borē,kādi tie suņi,kas viņiem pa kaitēm. Dzīvnieku nīdēju klubiņš te vai?
Es uzdevu vienkāršu jautājumu,bet jūs manu vēlmi esat normāli nositušas.
Vienkārši lielu maksu negribas maksāt par pašu suni,ne jau par pārējo,kas viņam būs nepieciešams.. lielai summai klāt nāc ciltsraksti un izstādes,ko jau rakstīju,ka nevēlos... netaisos jau pa 10 ls kaimiņu šķūnī pirkt!! Ughhh (e)
22.09.2011 23:21 |

Reitings 10
Becky,tieši tā... ja gribu lētāk,nav labi,ja gribu no krutām audzētavām,atkal nav var nebūt labi. Tad vispār nevienu dzīvnieku labāk negribēt?
22.09.2011 23:22 |

Reitings 10475
Autore, pameklē domubiedros draugos, tur ik pa laikam parādās, parasti ir arī bildes profilos, tur viegli iegūt atsauksmes, salīdzini, vai to pašu netirgo vēl ss, cik bieži parādās konkrēto cilvēku sludinājumi, jebkurā gadījumā, nesteidzies.
22.09.2011 23:31 |

Reitings 3031
COSMO LADY - laikam tā arī neuztvēri ko es vēlējos pateikt.
kāpēc suņi ir lētāki!? tāpēc, ka neviens neatbildēs par viņu veselības stāvokli, kā tas bija manā gadījumā.
lētie suņi lielākoties rodas no cilvēkiem, kas suņus pavairo nedomājot par to, kas no tā visa sanāks, nevienam nerūpēs, ja sunim katru mēnesi lūzīs kājiņas, vai vispār būs kāda neārstējama kaite..
tātad secinājums nepažēlot pāris simtus un nopirkt labu suni. tev jau neviens neliks piedalīties izstādēs.. vnk būs suns, kas atbilst visām prasībām un ir vesels.
un vispār, es suni nepirku lv, jo te ir baigi grūti tiešām labu nopirkt. dzirdēju daudz sliktu atsauksmju par audzētavu "Favorīts", bet tur bija gan dārgi, gan lēti suņi.
par manu sākumā paprasīja 800eur, bet labi parunājot nedaudz nokaulēju!
22.09.2011 23:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits