Nācu šorīt uz darbu smaidīdama ar kūku rokā un sapratu,ka man atkal no visas sirds patīk mana dzimšanas diena! Pirms dažiem gadiem tieši dzimšanas dienā gadījās ļoti nepatīkams notikums un man jau likās, ka ienīdīšu dzimšanas dienu vēl ilgi ilgi. Bet šogad sapratu,ka sliktās lietas ir aizmirstas un no visas sirds atkal priecājos par SAVU dienu! (l)
Madam, es tev pilnībā piekrītu, kad, beidzot, man jau bija maza cerībiņa, ka varbūt tomēr, tad vakar tas primāts visu sabojāja. Tiešām, jākļūst, par lesbieti. :-D
katte, es arī esmu baigā nīdēja. Nemāku no cilvēkiem šķirties ar labu. Nu tagad gan-vienīgais, ko esmu iemācījusies,ka vajag visu bez naida. Ienīst jau ir pavisam viegli, piedod un nejust naidu ir vēl grūtāk.
labrīt/labdien!
izstaigāju tikko ārstus, ņēma asinis no vēnas- tā skaņa pretīga! (t) derīga darbam esmu -viss ok! vienīgi gribu aiziet pie kāda sakarīga acu ārsta, jo no viņiem neko nesaprotu viens saka tā otrs tā :-/
vakar novācām pēdējos kartupeļus, bet puķudobi pārstādīt nesanāca, ceru uz kādu saulainu vakaru vai saulainām brīvdienām, lai varu rušināties pa dārzu un veikt iekārtošanas/pārkārtošanas darbus puķudobēm! :-D
jauku dienu! (l)
Principā jau ienīstam tos, kuri patīk un sāpina! ;-) Man bijušais, piemēram, kaitina ar saviem gājieniem, bet naida nekāda nav!Mēs varam mierīgi satikties, izrunāties un izsmietis! :-)
Zaķi, sveiciens arī no manis pensijas tuvošanās svētkos!!!1 (l) (l) (l) (l) (l)