Pissy Missy- Ja tev ko prasīs, tu grasies par to tikšanos paziņot draugam kā "Es dodos satikties ar ļoti iekārojamu vīrieti, kurš man simpatizēja jau pirms tevi satikšanas, ar kuru sākām jau veidot attiecības, bet kaut kas nojuka" vai "Dodos satikt senu paziņu"? :)
Tas nav nekas Tāds, lai izjauktu tavas pašreizējās attiecības (gan jau uzradīsies kāda, kas par šo ries virsū-ja gribi otru, pamet pirms tam pirmo :D Bet tā nav vienmēr jādara, jo tu tikai gribi uzzināt kā tas cilvēks mainījies sākumā, vai ne? Nevis uzreiz mesties klēpī un bučot vaigus. :D Jo nevar zināt, vai tas vīrietis, ko toreiz pazini vēlaizvien ir tāds pats, cilvēki mainās..), tikai padomā kā to pasniegsi, ja draugs ko prasīs.
Ja sarunā iet ar to jauno puisi, piemēram, uz parku, tad pasaki jaunajam, ka vajag, piemēram līdz bibliotēkai aizskriet, bet draugam saki, ka uz bibliotēku iesi.. :D Nebūsi melojusi. :D
Protams, ja uz bibliotēku ej ļoti reti, tad būs savādi, ka pēkšni iesi turp, radīsies aizdomas, vajag kaut ko ticamu. :D Bet, ja tomēr izdomā uz bibliotēku aizsktiet, paņem kādu grāmatu par ''pierādījumu''. :D :D
Es pat nedaudz ļauna sajutos, ko tādu mācot. (t) :%27-( :D Varbūt labāk neklausīt mani šoreiz, bet iet un samīļot draugu, ausī iečukstot, cik ļoti viņu mīli, nezinu. Es dotos uz satikšanos, ja justu, ka nav īstais man esošais draugs. Esmu tā darījusi un nepārdzīvoju.