randiņš ar vēstuļdraugu

Reitings 350
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Par ko var runāt randiņā, ja jau sarakstoties ir par visu jau izjautāts. Tagad jau šķiet labāk vairs neko nejautāt, savādāk randiņā būs stulbi klusumi :-/. Sarakstoties šķiet esmu atradusi ideālu- pilnīgi vēl nekā nav kas nesakristu, pat šķiet ka tik līdzīgiem cilvēkiem kopā var būt neinteresanti, bet bail ka randiņā nebūs ko runāt.

Un par ko liecina, ka puisis, jau pasaka cik ilgu laiku nebūs pie PC? Rēķinās ar otru? :-)

09.09.2011 23:05 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
izlasot nosaukumu, šķita ka stāsts būs par tādu riktīgo vēstuļdraugu tikšanos, kā agrāk bija "modē" - ieliekot sludinājumu kādā no sīču žurnāliem un tad pasta vēstuļu sūtīšanu! :-D bet nekā!

par to runāšanu, parasti jau atrodas tēmas, par ko parunāt..
un dažkārt tādi klusuma brīži ir pat labi un vajadzīgi! :-)
10.09.2011 00:34 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Es reiz arī internetā iepazinos ar vienu puisi, sarakstījāmies ilgi, kādus divus mēnešus, tiesa gan, ne katru dienu, drīzāk pāris reizes nedēļā, tad sākām sazvanīties. Runājām daudz un ilgas stundas, bet, kad satikāmies, tāpat bija ko apspriest. :) Žēl gan, ka pēc dažām tikšanās reizēm aizgājām kars uz savu pusi, man viņš patika, taču bija sajūta, ka viņam nav savas dzīves, tikai es/mēs. Uzmanība ir laba lieta, bet normas robežās! ;) Tagad varu teikti tikai, ka tā bija lieliska un skaista pieredze. :)
10.09.2011 00:45 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es vienmēr,kad lasu šādas tēmas, minu piemērus no savas dzīves, un vienmēr aizmirstu pieminēt esošās attiecības. Arī sākām sarakstīties,sazvanīties un pēc 2 randiņiem dzīvot kopā. Tagad jau liekas uj cik sen tas bija :-D
10.09.2011 00:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Bet nedēļas sarakste jau nav nekas...
Ko tad saki par pāriem, kas gadiem ir kopā - domā, ka viņiem nav par ko runāt?
10.09.2011 10:27 |

Reitings 350
Viņi viens otram nav sveši! ;-)
10.09.2011 12:11 |

Reitings 164
Reģ: 25.04.2009
itaalija90 - pēc diviem randiņiem dzīvot kopā.? Oho cik fiksi viss notiek |-)
10.09.2011 18:09 |

Reitings 1852
Pastāstīšu par savu pieredzi.
Pirms vairākiem gadiem sarakstījos ar vienu puisi. Sākumā bija elektroniskās vēstules, tad sapratām, ka gribam pāriet uz ātrāku komunikācijas veidu, pārgājām uz skype. Katru dienu sarunājāmies, tad, kad nebijām pie pc, sūtījām sms.
Perfekti zinājām viens otra dienas režīmus. Bija sajūta, ka zinām par viens otru pilnīgi visu!
Beidzot pienāca tā reize, kad norunājām tikšanos. ( Mēs nebijām no vienas pilsētas, tolaik mācījos skolā). Arī uztraucos, ka nebūs par ko runāt, ka sēdēsim klusumā un blenzīsim viens otram virsū, BET tā nebija. Tikāmies un jutāmies, kā seni draugi un mums bija par ko runāt! Bija ideāls vakars! ;-)
10.09.2011 18:24 |

Reitings 63
Reģ: 31.08.2011
Ui šitas trakums, esmu gājus cauri, sarakstijāmies vien tikai nedēļu, no sākuma skype, tad dr.lv un tad jau caur sms, vēlāk kkā tā sarakste vairāk nebija tāda, sākām sazvanīties un katru dienu stundām ilgi varējām pļāpāt par visu ko... :) Satikāmies un es pat neteikšu ka biju vīlusies, protams nebija tas kā man likās, bet šad tad vēl pa klubiņiem tusējam kopā kā vienkārši draugi! katram ir savas attiecības un tas tomēr ir forši ka laižam kkur kopā atpūsties! :) Iesaku tev mēģināt, tiešām nenožēlosi... :-P
14.09.2011 17:18 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
haha, man bija vēstuļdraugs tāds, ka likās idealāku cilvēku neesmu sastapusi. bet, kad satiku, izrādijās tāds flegma, ka vāks :D laikam jau pie pc visu apdomāja kārtīgi :D

ja tgd jau tevi brīdina, tad jau laikam toč rēķinās un ir svarīgs tavs iespaids.
14.09.2011 17:23 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Ja vēstuļu draugu reizē domā kā iespējamo partneri utm garā, tad īpaši vilkt garumā ar sarakstēm nevajag, tad to cilvēku iztēlojies savādāku kā ir. Man bija līdzīgi kā Laviizei. Turklāt cilvēks vēl bija ielicis vecas bildes un izskatījās daudz savādāk + dzīvē pēc rakstura un izturēšanās ar bija pilnīgi cits. Ai, tur jau ar to visu bija tāds trādi rīdi, ka te nevar stāstīt :-D tā arī viss beidzās ar pirmo un vienīgo tikšanos.
Ar otru gan satikos jau pēc pāris dienām un jau gadu esam kopā :-)
14.09.2011 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits