stulbākie randiņi

10 gadi
Reitings 1508
Reģ: 29.08.2011

pie favorītlapām atradu vecu veco randiņu diskusiju - http://cosmo.lv/mine/forum/6/topic/20873/?rand=1957883701&ListPage=1 (l)

mēs to varētu atsvaidzināt! uz priekšu, meitenes :-D

05.09.2011 00:21 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Ja sapucējas taka kkāda caca, tad pati vainīga, bet normāla meitene neies uz randinu ziemā kā caca, bet sagērbsies silti.

Nu es labāk pucējos tavā izpratnē kā caca un esmu smuki sapucēta(l), nevis eju uz randiņu biksēs un siltā džemperi, jo ir ziema. Tas tomēr ir randiņš un ziema neizslēdz iespēju randiņam notikt iekštelpās, kur nav jāģērbs drēbes 2 kārtās, lai tikai nenosaltu. Tāpāt arī man nav pieņemami, ja vīrietis atnāktu uz randiņu nošņurcis vecās drēbēs. Pie ārējā izskata randiņā tomēr vairāk piedomā kā ikdienā. Tas protams nenozīmē, ka vīrietim obligāti jābūt uzvalkā vai baigi sapucētam, bet vienkārši pieklājīgi apģērbtam.
03.03.2016 18:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Jebkura meitene randiņā saģērbsies SMUKI. Man personīgi smuki skaitās svārki. Ziemā, attiecīgi, ar siltām zeķubiksēm (absolūti adekvāti, lai labi justos ejot uz un no kafejnīcas), bet nu ne jau slēpotāja termotērpā, kurā būs komfortabli 2 h pikniika pie jūras (bet ellīgi karsti kafejnīcā).

Caca vai ne caca, bet par pikniku ziema ir JĀBRĪDINA. Tad, attiecīgi, var uzvilkt ļoti siltu apģērbu un viss būs OK.
03.03.2016 18:30 |

Reitings 17280
bet ne Mc donalds pasarg vai tamlīdzīgie

Man tīri labi patīk tā McCafe pie stacijas :)
03.03.2016 18:32 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
luizelza- Un kur tad citur iet atliet, ja tuvumā nav wc? Man piemēram vasar bija pasēdesana ar labu draudzeni ārā un dzeram alinjus un pipejam un abi ik pec 10-15 min gajam atliet. Ok, tas nebika randins bet ari randina kas tur tads, ja tuvuma nac wc? Biksēs mīzt tad? Un tas tieši liekas forši ja dzeks pirmaja randina izdoma ko originalu nevis tupu tejas dzersanu kafuzi. Vot tas ir prasti.

mareseta- Normals cilveks ziema gerbsies ta lai galvenais butu silti, nevis lai labi izskatitos! Protams ka randinos vajag piedomat vairak pie izskata, bet galvenais ir lai pasam butu silti. Un tas ir logiski ka ziema randins nebus tikai iekstelpas tapec par to vajag padomat.
03.03.2016 18:40 |

Reitings 17280
Iet pilsētā no pieturas uz Laimas pulksteni silti būs vidēji siltās drēbēs, pie jūras vējā ārā tupēt stundu - tur vajag stipri vien siltākas drēbes.

Ir taču atšķirība. Braucot ziemā uz universitāti tu taču velc plānākas drēbes, nekā braucot slēpot uz kalnu?
03.03.2016 18:46 |

Reitings 17280
...lai gan atceros pāris lekcijas universitātē X, kur sēdējām visi ar cimdiem rokās :D
03.03.2016 18:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Elmo, varbūt var izvēlēties nedzert tik daudz, lai ik pēc 15 min. būtu jāiet krūmos mīzt? Vispār nesaprotu šito veču mīzelēšanās paradumu - kā suņi, goda vārds, pie katra staba var pamīzt, jo neies tak paciesties vai piemeklēt attiecīgu tikšanās vietu ar wc (ja problēmas ar urīnpūsli), vai attiecīgi - nedzert tik daudz šķidruma. Pimpis biksēs nedod tiesības nolaisties līdz neaudzināta dzīvnieka primitīvajam līmenim.
03.03.2016 18:49 |

Reitings 746
Un tas ir logiski ka ziema randins nebus tikai iekstelpas tapec par to vajag padomat.

Nē, tas nav loģiski. Mani randiņi ziemā ir bijuši tādi, kur man ļoti minimāli ir jāuzturas ārā. Tik cik iziet no mājas līdz mašīnai un no mašīnas līdz randiņvietai iekštelpās. Tā ka droši varēju ģērbties ne pārāk ziemai atbilstoši. Es vispār ari ziemā netuntulējos un velkāju svārkus un augstpapēžu kurpes arī ikdienā, jo pārvietojos ar mašīnu un nekur ilgi ārā nav jaatrodas. Ja ir speciāli kāds pasākums ārā, tad tā ir cita lieta, tas ir zināms iepriekš un es arī atbilstoši apģērbjos. Nevis ka man liek salt pat nepabrīdinot, ka aktivitātes paredzētas ilgstoši ārā ziemā.
03.03.2016 18:50 |

Reitings 1826
57days- Es nebraucu slēpot uz kalnu. Ziemas prieki nav man. Bet janvari biju pie jūras un aukstian nebija. Biju parastās casual drēbēs. Galvenais lai ir silta jaka bet kurs ziema staiga ar planu jaku?
03.03.2016 18:51 |

Reitings 746
Par to atliešanu krūmos ik pa 15 minūtēm pirmajā randiņā vispār neizteikšos :D
03.03.2016 18:52 |

Reitings 146
Reģ: 02.07.2014
Bija viens puisis no skolas, kurš ļoti gribēja ar mani satikties, bija tāds izskatīgs, sakarīgs arī, bet nu neinteresēja man. Bet nu šis tur neliek man mieru un tā, piekritu. Izgājām ārā, staigājāmies, aizgājām iedzert tēju, kko runājāmies un šis sāk stāstīt par kkādām savām dzimšanas dienām un pēkšņi atcerējās ka viņam suns vienā dzimšanas dienā nomira un sāka raudāt. Lieki jau teikt, ka jutos neizsakāmi neērti un, ka vairāk arī netikāmies :-D:-D
03.03.2016 18:54 |

Reitings 1826
maresete- Un ja nu puisim nav mašīnas? Un randins nebus tikai viena vieta? Bet girbesies gan pastaigat,gan iedzert ko alkoholisku un dazadas vietas, ejot protams kajam?
03.03.2016 18:55 |

Reitings 1826
Neons- Nu ko lai saka, tādas ir vīriešu priekšrocības :-D nebajadzes obligati pat krumus lai atlietu :-D
03.03.2016 18:57 |

Reitings 17280
Un ja nu puisim nav mašīnas? Un randins nebus tikai viena vieta? Bet girbesies gan pastaigat,gan iedzert ko alkoholisku un dazadas vietas, ejot protams kajam?

Ja puisis redz, ka caca-es esmu ieradusies randiņā plānā jakā, zeķubiksēs, bruncītī un bez cepures (lai mati skaisti), tad uzstāt uz pastaigāšanu pa dažādam vietām ziemas vidū kājām nevajadzētu. Tas vienkārši ir cilvēciski nesmuki.

Protams, tas nekave puisi vakara atzīmēties šajā diskusijā pie šausmīgajiem randiņiem - atnāca pusplika caca, un ācās notupēt visu vakaru vienā kafejnīcā, un tagad ta muļķe zvanās un aicina tikties vēl. Nekad! Man patīk vienkāršākas un prakstiskākas.
03.03.2016 18:59 |

Reitings 746
maresete- Un ja nu puisim nav mašīnas? Un randins nebus tikai viena vieta? Bet girbesies gan pastaigat,gan iedzert ko alkoholisku un dazadas vietas, ejot protams kajam?

Mierīgi, tad ja pabrīdina, ka randiņā būs arī aktivitātes ārā, staigāšana, tad jau es varu rēķināties, ka nepucēšos kā uz restorānu un nevilkšu savus 16cm augstos papēžus. Savādāk var sanākt ļoti nesmuki, ja man ziņo, ka būs restorāns, es speciāli tam atbilstoši saģērbjos, bet izrādās man ir jaklumburē ar saviem papēžiem garus gabalus un vēl jāsalst. Arī, ja nav mašīnas, nav nekāda baigā traģēdija. Atkarīgs kāds vecums vīrietim un kāpēc auto nav. Man gan ir sanācis tikties tikai ar tādiem, kam ir mašīna (neskaitot pamatskolas laikus :D ), taču nekas traks ja nebūtu. Man pašai ir sava :D
03.03.2016 19:00 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Neesmu alus cienītāja, bet man šķiet, ka ziemā ar aliņu pat nevar sasildīties.:-D
03.03.2016 19:04 |

Reitings 1826
57days- nu bet tad tā ir tikai TAV problēma ka sagērbies plānās drēbēs? Un ja nu puisis nevēlas iet ne uz kafuzi ne restorānu bet grib kaut ko pavisam citu darīt? Vinam jāpaklaujas tev būtu jāiet jo tu nejēdz ziemā silti sagērbties? Pati saproti ka tas btu vēl necilvēciskāk. Paldies dievam visas meitenes ar kuram randinoju neko baigi nepucejas bet rupejas lai butu silti un nesaltu. Kam man kaut kada caca vajadziga kurai nedaudz paelpokot svaigu gaisu ara jau mirtu nost, bet satuntuleties, par ko man ka chalim ir pilnigi vienalga,prastu?
03.03.2016 19:12 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Šausmas, lasu un smejos.. cenšos atcerēties kādu savu neveiksmīgo randiņu, bet nesanāk, jo īsti neviens randiņā nav centies sevi nograuzt ādu no kauliem vai kaut kā tamlīdzīgi arī nav vedis pastaigā pa autostāvvietu.. kur tādus var dabūt? :-O
Nezinu kapēc, bet ja godīgi tad nekad nav vilcis iepazīties internetā, jo nezinu kādēļ varbūt filmu dēļ , bet tomēr radies priekšstats, ka internetā cenšas iepazīties tikai nogribējušies loser (t)
Viens bija ar kuru caur paziņām iepazinos un viņš bija nu tik salds.. izteica kopmlimenus laižot pirkstus caur maniem matiem: " es tavās acīs redzu zvaigznes " utt un nu TIK NEPĀRLIECINOŠI vadīja mašīnu ka šausmas! Raustijās slāpa un Rīgā vēl pamanijā apmaldīties! Neciešu vīriešus, kuri ir uz jūs ar mašīnām ! Labāk lai ir breketes nekā slāpst un raustās un brauc ar trīcošiem ceļiem! Lieki pieminēt ka tas bija pēdējais randiņš!
03.03.2016 19:18 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Elmo, ko tu te centies pārliecināt? Ja Tev liekas, ka randiņš mīnus dvacārā vai drusku mazāk, pie jūras ar aliņiem ir skaisti, tad lūdzu, ved meitenes un saldē tik nost :D Ja ziemā grib pikniku ārā, tad ir iepriekš jāpabrīdina! Jo pusstundu būt ārā nav tas pats, kas vairākas stundas gar jūru vazāties. Es būtu atsalusi arī ar visu silto ģērbšanos, jo vienkārši esmu salīga. Bet šajā gadījumā pat tik traki nav tas randiņš ārā kā aliņu sūkšana un skriešana krūmos čurāt :D

Man pazīstams čalis arī veda meiteni vēsā rudenī uz randiņu staigāties pa Siguldu laikam, un bija parūpējies par siltu tēju un tā. Tas ir mīļi un pārdomāti, par spīti tam, ka ārā nav baigi karsts.
03.03.2016 19:19 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
man aizvien vairāk sāk šķist, ka Emo ir viens skops vecis. tu te saki, kāpēc man jāpakļaujas viņai, j viņa nejēdz normāli saģērbties? bet kāpēc viņai jāpakļaujas tev, ja tu nebrīdini? wtf? normāls vecis ieraugot meiteni plāns drēbēs nevedīs uz jūru aukstumā un saki ko tu gribi par savu orģinalitāti es randiņu ziemā pie jūras arī negribētu + vēl paika Rimi nopirkta. ja puisis būtu tā sagatavojies, ka man nebūtu auksti un būtu silta tēja, tad ok. bet tā , jāpaliek vien pie neinteresantās sēdēšanas kafūzī. jāņem vērā arī tas, ka meitenēm lielākoties ir aukstāk kā puišiem. nu vismaz man diemžēl tā ir vienmēr, pat tad, kad citiem ir karsti.
tiešām naudas nav un tad izdomā visādas atrunas. neviens tak neliek tev visu kafūzi izpirkt, tēju nopirkt aukstā laikā ir normāli!
03.03.2016 19:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits