Kultūras ziņā - viennozīmīgi Parīze. Bet dzīvot vēlētos kādā nelielā dienvidu pilsētiņā pie Vidusjūras, kur tikko nozvejotas zivis, fantastiski saulrieti, jūras smarža mostoties... ;-)
Kaa par Franciju runaa, taa visi par Pariizi vai vidusjuuru. Nu nav taa visa Francija. Abaas vietaas cilveeki ir nu meeslaa snobiski.
dziivoju jau savaa sapnju valstii - Francijaa. Gribeetu vairaak uz okeaana pusi - tur ir superiiga atmosfeera un cilveeki jauki. Noteikti uz Venecueelu gribeetu aizbraukt - tas man taads sens sapnis. Un uz Griekjiju - tur straadaat manaa sapnju profesijaa (l)
Ja stāsts ir par aizbraukšanu ekskursijā, tad noteikti NewYork, ko arī nākošvasar realizēsim. Bet, ja par dzīvošanu, tad dzīvot gan kādā no Eiropas valstīm. Vairāk mani pievelk Francijas dienvidi un Itālijas dienvidi. :) Bet vienmēr esmu uzskatījusi- ja ir daudz naudas, tad vislabākie apstākļi dzīvošanai ir Latvijā-nekādas dabas katasrofas, izteikti 4 gadalaiki utt. :-)
demoiselle, ja svarīgākais ir jūra, tad gan nekas cits, kā Francijas dienvidi (vai Biarritz puse, bet tur spāniskāka vide jau) neatliek. Bordeaux vēl, bet tur ir.. citādi. :-)
tādos ceļojumos obligāti kādreiz aizbraukšu uz Austrāliju, ASV, Brazīliju un uz kārtīgu, brutālu Āfrikas vidieni, kur līdz kaulam var just to dzīves garšu.
strādāt un dzīvot gribētu Eiropā, vislabprātāk Šveicē.
Kas Jūs saista Austrālijā?
Patiesībā tieši tūristu pilsētās kabatas zagļiem dzīve uz urrā, drauga tētis Mehiko bijis 2x un abas ticis apstrādāts.
Viņiem tur esto tik daudz to manevru un viltīgu triku, ka sveikā neizsprukt.
Gidi vienmēr pieminot populārākās metodes, bet tas tāpat nelīdzot.
Austrālijā mani saista tas, ka tā ir vispār cita zemes mala, tur ir absolūti savādāka dzīve un līmenis, daba, cilvēki.. es vnk gribu redzēt visu pasauli, katru kontinentu :)
Skotija- neēsmu bijusi,bet ļoti saista daba un klimats,
Indija-galīgi nesaista lielās pilsētas,bet es tur gribētu pie dabas tuvāk padzīvot
Itālija un Francija-mazās pilsētiņas,arī tuvāk dabai,
Es šajās valstīs gribētu kādu laiku padzīvot,nevis vienkārši aizbraukt paskatīties,šobrīd arī to daru,tagad gan dzīvoju Ķīnā un šeit arī ir ļoooti daudz ko redzēt,nez cik ilgi man te vajadzēs palikt,lai visu apskatītu :))