Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kraapnieki?

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011

Manai mammai vakar atnaaca sms.. Kuraa rakstiits :

Mammas vaards,uzvaards un par ilgstoshu izvairiishanos no paraadiem,kreditors veersiisies tiesaa.

Smiekliigaakais,ka sms suutiita no Bites maajaslapas,mammai ir Bite,un ja vinji suuta,tad ir vienkaarshi BITE nevis www.Bite.lv :-D

Mamma piezvaniijusi Bitei un teikusi ka paraadu nav,kapeec taada sms,vinji pateica ka neko nav suutiijushi un lika papeetiit iiszinju. Apakshaa bija noraadiits parasts tel. nr.. Piezvaniiju un pajautaaju,kas taa par iiszinju. Sieviete ar mani runaaja tik neapmierinaataa tonii un pieprasiija manu vaardu uzvaardu. Veel vinja teeloja,ka straadaa Bitee,luudza uzgaidiit lai kaut ko noskaidrotu un kaut ko pa datoru njeemaas. Es prasiiju,kas ir shii firma,kurai it kaa mana mamma ir paraadaa. Neatbildeeja,bet nu jau prasiija pers.kodu.. es pasuutiiju dirst un vinja man noteica "Uzmanieties" un nolika. Wtf? Kaa to saprast? Varbuut veel kaadam shaada sms tika atsuutiita?

01.09.2011 15:34 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
dirst jau nu gluzhi nevajadzeja suutiit, vienkaarsi paajautaat - kam vis sii informaacija vajadziiga?
drosivien, ka kadi krapnieki.. ja zvaniji uz biti un tur teica, ka neko nesutija, tad nevajag tagad tev uztraukties.. ignoree ;) pietam, ja nav nekaadu paraadu..
01.09.2011 15:40 |

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009
mans ieteikums - ar attiecīgu iesniegumu attiecīgā vietā vērsties :-)
Kaut vai aiziet uz BITES centru uzrakstīt iesniegumu par it kā parādiem, lai ir rakstiska atbilde, varbūt var interneta adresi uziet - tad varētu uzzināt, kurš bijis sūtītājs.

Protams, ka krāpnieki, ja paŗādu nav.
01.09.2011 15:41 |

Reitings 277
Reģ: 03.06.2009
kādi parādi, ja BITEI viss bez maksas :D
01.09.2011 17:26 |

Reitings 277
Reģ: 03.06.2009
kādi parādi, ja BITEI viss bez maksas :D
01.09.2011 17:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!