Nu tas jau atkarīgs kur dodies.
Ja īrēt, tad tikai nepieciešamāko.
Ja esi savu dzīvokli nopirkusi- tad visu, kas ir tavs.
Ja pie drauga/kojā- tad arī vēlams tikai pašu nepieciešamāko.
Hmm, kad atceros-paņēmu tikai paiku, pannu, katlu, drēbes. Un lācīti, ko draugs bija uzdāvinājis :-D :-D
Pārējo nopirku par savu pirmo stipendiju vai uzdāvināja draugs.
Es gan ar pārvācos uz izīrējamo dzīvokli-ņēmu tikai nepieciešamo,jo ir dzīvē vsādas situācijas,ka atgriežas atpakaļ mājās un tak negribās daudz mantas atpakaļ vest. Visu pārējo piepirksi klāt. ;-)
man tagad tāda pati stadija, kad jāizdomā, ko man vajadzēs un ko ne. (s)
bet gan jau ar laiku sapratīsi un no mājām paņemsi, kad brauksi nedēļas nogalēs ;-)
Es devos prom pie puiša dzīvot. ņēmu visas savas drēbes, apavus, kosmētiku un viss :)
Ko tad vēl?
Katrā gadījumā vienmēr taču var atbraukt un paņemt, ja kas aizmirsies.. nepārvācas jau protm tā, ka nesper vairs kāju vecāku dzīvoklī :)
Sākumā noteikti ne visu:D Brauksi taču ciemos un ar laiku nemanot "apaugsi" ar mantām. Galu galā arī ciemojoties pie vecākiem vajadzēs drēbes u.c. lietas, tā ka kaut ko atstāj, lai gaida Tevi :D
galvenais nepieciešamās mantas dabūt dubultā, lai viens ir mājās un otrs jaunajās mājās :-D
man bija piekrāmēta visa mašīna, jo bija trauki, panna, katls, dvieļi, drēbes (divās banānkastēs :D), pakaramie, segas, spilvens, palagi un pārvalki, fēns, taisnotājs, lokšķēres un kosmētiku kalni :-D bet nu man vismaz bija vieglāk, jo zinu uz 95%, ka šeit jaunajās mājās dzīvošu vismaz 3 gadus, tāpēc varēju neiespringt uz to, ka jāņem tikai nepieciešamākais 8-)
Es panemu no majam kaut ko tadu,kas vel tagad man liek sirdij iepuksteties straujak-dvieli,ko sutija mana omite man no Vacijas tik daudz gadus atpakal!Nemu pat lidzi uz slimnicu Latvija,kad gaidiju mazo!Es to dvieliti vairs nelietoju-izkaru vannas istaba un ta paglaudu vienmer ar roku- jutu savejos...! :-)
Man jaatvainojas -es parpratu-domaju ,ja brauc prom uz arzemem! |-)
Ejot prom no savas mammas ,es nemu lidzi loti daudz lietas-visu ,kas ir mans ,pluss mammas dotos katlus ,pannas uttAri segas,spilveni tacu loti noderigi!Man patika ,ka gatavoju est mammas dotos katlos-likas ,ka iznaks tapat ,ka mammai -loti garsigi! (l)
Grūti jau tā nosaukt visas lietas atsevišķi, es ieteiktu tev izstaigāt visas istabas un apskatīt plauktus un skapjus un tas ko būsi piemirsusi būs acu priekšā! :)