negribeets..

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010

Sveikas..

gribeeju izkratiit sirdi :'-(

pagaajushajaa wiikendaa uzzinaaju, ka esmu staavoklii, ko arii aarsts vakar apstiprinaaja. esmu apmeeram 4-5. nedeeljaa. vienmeer esmu veeleejusies beebiiti apmeeram 25 gadu vecumaa. un tagad sanaak taa, ka beebiitis buus apmeeram pus gadu liidz maniem 25. viss buutu skaisti, ja vien mans puisis nebuutu pret beebiiti. :'-( :'-( vieniigaa doma vinja galvaa ir, lai es taisu abortu. kopsh pazinjoju vinjam par gruutieniciibu visu laiku ir tikai viens temats par kuru paarunaajam un tas ir - kaapeec ´´mums´´ sho beernu nevajag.

pirms tam visu laiku runaaja par dziives plaaniem taa, it kaa jau buutu 30 gadus vecs, tagad saka, ka ir veel tikai beerns ( vinjam 22) kad beerninjsh piedzimtu peec apm. pus gada paliktu 24.

vinjam liekas, ka visa dziive ar beebiisha piedzimshanu beidzas, saka, ka nevares pabeigt skolu, tad varees visu muuzhu dariit kkaadu stulbu darbu.

kad vinjsh pateica jaunumus mammai vinja saaka raudaat, un ne jau no laimes un gandriiz uz reiz nolika klausuli.

viss, ko esmu liidz shim dzirdeejusi liek man domaat, ka taa ir mana vaina :'-( :-/

24.08.2011 20:32 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Dream Cream, varbūt tev ir iespēja kaut uz pāris dienam nomainīt vidi, kkur aizbraukt, pabūt vienai vai ar kādu, kas tevi saprot un padomāt? Man jau šķiet, ka viņš izmantos tavu tā teikt satrauktu stāvokli un mēģinās spiest uz sev vēlamo rezultātu! (e)
25.08.2011 00:16 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
laikam trakākas situācijas, kad pieteicies ir mazais par to, ka viens grib un otrs nē nav... :-(

izlem pati neklausies nevienu... a tam krānam (piedod) pasaki, lai izšpļauj mātes pienu kas vēl aiz lūpas un domā ko dara, jo par sekām ir jāuzņemas atbildība...
25.08.2011 00:18 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neapskaužama situācija.Patiesībā,es redzu tikai šķiršanos.
Spēku un izturību tev!
25.08.2011 00:25 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Esmu šokā, ka ir tādi cilvēki, kā viņš!
Pēc tevis rakstītā var spriest , ka mazo ļoti vēlies, tad arī dari kā sirds liek. Neklausi viņu. Ja es būtu tavā situācijā, es pat negribētu turpināt ar viņu attiecības.
Tu atstāsi mazo - viņš būs dusmīgs, mīlēs mazāk un , ko tu zini, vēl pametīs tevi.
Uztaisīsi abortu - domāju, ka tas tevi grauzīs ilgi un dikti. :(
Padomā par sevi un savām vēlmēm, nevis tā egoista vēlmēm.
Kā vispār tā var pateikt :taisi abortu, mīlēšu tevi vairāk.?
Novēlu tev izturību un vēlreiz izturību! Un es tikai priecāšos, ja izlemsi paturēt mazo :-) Tā, tak ir laimīte :-)
25.08.2011 00:35 |

10 gadi
Reitings 1504
par to ka miilees vairaak, ja izlemshu par abortu - cilveeki arii dieva priekshaa sola miileet muuzhiigi, bet tik un taa shkjiras. taa kaa tas ir gaistoshs jeedziens arii vinja variantaa :-|
vinjsh ir taads, ka var no riita man noveeleet jauku dienu un pateikt, ka miil, bet taas pashas dienas vakaraa peec striida pateikt, ka bez manis buutu vieglaak nekaa ar mani..
25.08.2011 01:02 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Ok, saprotams, ka puisim mazliet šoks, lai gan viņu neattaisnoju. Tās visas ir muļķības, ko viņš saka, ka Tevi bez bērna mīlēs vairāk, tas ir tikai psiholoģisks spiediens, ceru, ka neklausīsies viņu un uzticēsies tikai savai sirdij. Tev ir atbilstošs vecums, lai dzemdētu, noteikti arī kāds Tev palīdzēs - vecāki, citu radinieki. Gan viss saliksies pa plauktiņiem;)
25.08.2011 12:28 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
"tagad saka, ka miilees mani vairaak, ja atteikshos no beerninjs."
kas ta pa sūda tekstu?????

ir tikai viens kritērijs-vai Tu gribi bērniņu????
ja gribi, tad paturi, jo Tu izcīnīsies un tiksi galā.

ja Tu pati gribi, bet uztaisīsi abortu, domāju, ka Tev būs ļoooti grūti se to piedot.
25.08.2011 12:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mate jau ir ta, kas savu dzivi noliek mala ar berna piedzimsanu. vina baro, pa nakti augsa celas, kamer jauneklis iet uz skolu un macas.

nu ar vinu vari nerekinaties, ja bernu paturesi. vsp mani visa si riciba lidz sirds dzilumiem aizvainotu un es vairs nesaskatitu naktni ar so cilveku.
25.08.2011 14:35 |

Reitings 759
vienvārdsakot...
nevajaga tev tādu ņergu...
un abortu nekādā gadījumā netaisi...
atradīsies vīrietis kurš spēs pieņemt tevi un bērniņu un būsiet laimīga ģimene..,bet, lai tas tur...staigā!
25.08.2011 14:38 |

10 gadi
Reitings 1504
eh, meitenes, veelreiz paldies (l) (l)
tas vnk skumdina, cik daudz vinjam ir argumentu, kaapeec beerninju nevajag patureet.. (e) :'-(
25.08.2011 14:47 |

Reitings 188
Viņam nevajag, tad lai viņš iztiek bez bērniņa un Tevis, jo tas ir arī Tavs lēmums - ja vēlies bērniņu un esi tam gatava (pēc tā, ko raksti, saprotu, ka tā ir), tad netaisi abortu. Viņam varbūt nekas, bet pēc tam visvairāk cietīsi Tu, un, kas zina, varbūt nekad vairs pie bērniņa nevarēsi tikt, kā mēdz notikt pēc abortiem. Apdomā labi, es tiešām iesaku bērniņu paturēt...
Ko par to saka Tava ģimene?
25.08.2011 14:54 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Nu gan kretīns (e) Pilnīgi dusma rauj! Kāds tur bērns 22 gadu vecumā? Ja jau sexo (atvainojos) un uztur nopietnas attiecības, tad arī jāuzņemas atbildība! Nez vai tā rīkojas mīlošs cilvēks
Bet Tev izturību - piekrītu Becky par pārdomu brīdi, kas nepieciešams Tev pašai, bez viņa viedokļa uzspiešanas
Veiksmi!
25.08.2011 14:54 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Skumji, patiešām. :(
Bet padomā par to no citas puses - PAT ja tu arī uztaisītu abortu... Ko tas tev dos? Vai tad ar puisi būsiet laimīgi kā cimds ar roku? Viņš būs panācis savu, staigās laimīgs kā gailis apkārt, bet tev būs jāizcieš visas tās morālās sāpes un sirdsapziņas pārmetumi! Arī mēs ar draugu neesam nekādi vecīši, bet mums ir mazulis un draugs joprojām strādā, arī man ir darbs. Dzīvojam, daram visu, pasaules gals noteikti no tā nav pienācis. Takā, nevajag vienmēr visu nogrūst uz bērna! Takā, ja tavam draugam kaut kas tā nepatīk, tad vienkārši nostādi viņu fakta priekšā, lai izdara savu izvēli un ja viņam kas nepatīk, tad esi laimīga ar savu mazuli. Viņš pēc laika attapsies, ka ir viens un viņam būs tikai viņa lielais ego, bet tev būs daudz daudz kas vērtīgāks - tavs mazulis un tici man, viņš tavu dzīvi izmainīs kardināli, bet tas ir patiešām tā vērts! Izturību tev un izlem pati ko vēlies! :)
25.08.2011 15:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Viennozīmīgi ar tādu vīrieti nevar būt kopā. Ja tā var izturēties pret mīļoto cilvēku, tad viņš ir cūka (atvainojiet, ka tā izsakos, bet nevaru izdomāt, kā citādi pateikt).
Izlem pati, bet, lasot uzrakstīto, var just, ka Tu vēlies šo mazulīti. Cerams, ka Tu izlemsi par labu bērniņam. Lai Tev izdodas pieņemt sev labāko lēmumu!
25.08.2011 15:47 |

Reitings 253
Ja māk ar pliku galu braukt, lai arī iemācās uzņemties atbildību. (e)
Tev jūtu līdzi no visas sirds. Ceru, ka izdarīsi pareizo izvēli.. :)
25.08.2011 16:00 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Man meitiņa piedzima 24. Esmu tikai PAR, ja bērniņi dzimst jauniem vecākiem. Protams, pirmajā mirklī ir šoks ko un kā tagad darīt, bet ar laiku viss norimstas un iesaku tikai izbaudīt skaisto gaidīšanas laiku. Es ļoti ceru, ka tuvākajā laikā atkal varēšu izbaudīt šo gaidīšanu... (l)
25.08.2011 17:52 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Protams, Tu ļoti paļāvies uz to,ka VIŅŠ bērnu gribēs.. Bet negrib.
Atliek saprast, ko gribi Tu. Un nerēķināties ar viņu, maksimums ko no viņa varēsi pieprasīt ir uzturlīdzekļi. Nepārvērtē sevi, saproti,ka viss būs uz Taviem pleciem.
Un izdari izvēli, jo ātrāk, jo labāk. Abos gadījumos tas ir vajadzīgs-gan,ja nepaturēsi, gan paturēsi
25.08.2011 18:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esmu noverojusi ,ka viriesi tomer ir glevi. Biezi baidas no atbildibas!Vins noteikti ir nobijies...Vecums noteikti ir istais tev,ari vins vairs nav nekads bebis.Man zel ,ka vina mamma vinam kartigi nesadeva-saka raudat...tiesam nesaprotu,nekas briesmigs tacu nav noticis?
Varbut vel naks pie jegas,pardomas |-) !Padoma kartigi par savu izveli!
25.08.2011 18:30 |

Reitings 336
es saprotu, ka abi radiija bernu, abiem ari japienem talakais lemums, bet nu dazi meitenju komentaari par puisi kaa lielako kretinu ir pilnigi garaam.
Es ari taa dzeka vieta butu nelaimiga, ja man tik jaunam butu jauznjemas tada atbildiba.
Un tad vel nakama teema, kura visas izsakas, ka sev negribetu virieti kuram ir berns. Ari daudzi negribetu sievieti, kurai ir berns, protams es pazistu vairakus dzekus, kam tas nav bijis skjerslis un pat ir aprecejusies ar sievietem, kuram jau ir berni.
Tas ko es gribu teikt ir, ka nevajag liekuljot un apriet cilvekus, jo taa nav juusu situacija.
Autorei: drosmi, izturibu un veesu praatu pienemot lemumu
25.08.2011 18:39 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Afrodite, šajā vecumā (par to,ka negribētu vīrieti ar bērnu un pat neskatās uz tādiem) ir vel tas kategorisms.. Nāks gadi un būs cita pieredze, notikumi.
Vienīgais, ko vienmēr šādos topikos nodomāju, ka tik dzīve nesagriežas kājām gaisā un pašas nepaliek vienas ar bērniem.. Un par to,ka tā notiktu-apkārt ir entie piemēri. Tik tagad tas redzējums par tuvu.
25.08.2011 18:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits