Kristīne Miljone - 116675 @ 23.10.2020 12:47jaa, un loti gudri ir sedet diendiena forumos un anonimi aprunat visus ko vien nav slinkums, ar slimo ziemeli prieksgala. Bravo! I’m out.
MOLLIE @ 23.10.2020 11:38karrrrla_1 +++
Katz - Es tikko popkornu sagatavoju :D
jaa, un loti gudri ir sedet diendiena forumos un anonimi aprunat visus ko vien nav slinkums, ar slimo ziemeli prieksgala. Bravo! I’m out.Susanne @ 23.10.2020 12:20
tāpēc, ka abas vienlīdz stulbas, tāpēc arī tā domāja ;)
Tu gadījumā neesi es? Raksti tieši tāpat kā es :Dkarrrrla_1 @ 23.10.2020 12:16Nebiju nekad domājusi, ka cilvēkiem šāds sviests būs tik svarīgs, lai taisītu ntos profilus, rakstītu un attaisnotos un tērētu savu laiku tik agri no rīta :D cik jums svarīga tomēr tā Elīna :D
Kristīne Miljone - 116675 @ 23.10.2020 11:08Tapat ka te daudzas domaja ka ilze esmu es, nez kapec vairs ta nedoma :D
es arī, man patīk intrigas :DMOLLIE @ 23.10.2020 11:38karrrrla_1 +++
Katz - Es tikko popkornu sagatavoju :D
Haha tik smieklīgi sākumā šeit ieraksta Linda, ka nav Kristīne un raksta bez garumzīmēm un tā, ka saprast nevar. Tad pēkšņi minūtes vēlāk jau pati Kristīne raksta un attaisnojas tieši tādā pašā rakstības stilā un pēc tam gan Linda pēkšņi māk rakstīt pareizi Izskatās, ka Kristīnei traks rīts, ka tik traki jātaisnojas, kad pati sevi iegāza ar visiem fake profiliem.
un tu esi Ziemele? :D ja jau pec rakstibas stila spried, tad jau sanak, ka man te ir simts profili, tev te ir 100 profili un visiem parejiem... esmu no tiem cilvekiem, kam nav ne fb feik profils, ne seit. Man tiesam nav ne laika, ne velmes sitadam darbibam un forumiem. Man visu laiku meitenes sutija skrinus no sejienes. Neko es netaisnojos, vienkrsi iedevu preti. Jo sitas pedejais ziemeles komentars man izraisija dusmas, tapec atnacu te iebezdet pati, lai gan vareju to ari nedarit. Nesaprotu ka ziemelei visi cilveki izraisa tadu nepatiku ka iet sviesta. Es sviesta neeju un ari eliina man ir pie kajas. Paldies, man rits ir izdevies ;)karrrrla_1 @ 23.10.2020 10:57Haha tik smieklīgi :D sākumā šeit ieraksta Linda, ka nav Kristīne un raksta bez garumzīmēm un tā, ka saprast nevar. Tad pēkšņi minūtes vēlāk jau pati Kristīne raksta un attaisnojas tieši tādā pašā rakstības stilā un pēc tam gan Linda pēkšņi māk rakstīt pareizi :D Izskatās, ka Kristīnei traks rīts, ka tik traki jātaisnojas, kad pati sevi iegāza ar visiem fake profiliem. Nesaprotu gan kā tāda Elīna spēj radīt tik milzīgu nepatiku, ka meitenes iet sviestā :D
Kristīne Miljone - 116675 @ 23.10.2020 09:43Man tak pilnigi vienalga. Reali izbesija, kad visu sito sudu ko uzrakstija par mani, patiesiba pati par sevi pateica. Blaviens, tiesi vinai ir neskaitami feik profili, tiesi vina veltija laiku taurenim, tiesi vinja taisija meme par nauri kur vinam pakal lama tipa vid skrien, monteja video par taureni, baza to visps komentaros ar tekstu atrasts interneta dziles, lai gan pti visu laiku 24/7 stalkoja elinu. visu laiku man sutija bildes ar vinas krutim apvelkot apkart un noradot ka tie ir skiibi. Zini es vismaz nebaidos but atklata. Viss kas vina ir, ir apsesta anonima dirs**a. Daudz muldes, ieliksu visu saraksti un tad redzes kura te blaviens ir dzeraja un kura ir apsesta un kura ir skauge. Goda vards zb man sitas dramas. Ilze vai ka to zosi sauc ir vienkarsi fantastisks piemers cilvekam bez savas dzives.
hahaha es Tavā vietā nemaz nebūtu viņai atbildējusi :D :D :D man jau pietika ar tiem skrīniem, kurus rādīji, lai saprastu, kas viņa par fruktu :D neņem galvā, suņi rej, karavāna iet tālāk. Izskatās, ka tieši Ilzei skauž, gan Tevi apskauž, gan Ilzi, gan Jūliju, gan visus pārējos, kuri ir laimīgi dzīvē kaut ko sasnieguši vai vismaz mēģina :D 35 gadīga kaķu tante, labs, smejos, šajā vecumā, ja nav bērni vajag jau 3 kaķus, mazāk laika sēdēt un muldēt būs :D :D :DKristīne Miljone - 116675 @ 23.10.2020 08:55Interesanti, ka visa Anglija mani zin ka raibu suni, tikai es nevienu Anglija nezinu :D Tu neesi normala :D un ne no kurienes neesmu izmesta, parasti pati izeju, ja man kas neapmierina. Un esmu labi ja 4 grupas, sava, gatavosana, mammu un anglijas meiteni grupa. Par Julijas foruma profiliem neko nezinu un saubos ka ari vinai tads ir. mums ir svarigakas lietas ko darit - gimene, kuras tev nav un izskatas ka nekad nebus. Atrodi veci, lai apmierina tevi, savadak man tevis zel paliek ;)
Visu gaisu, manis te vairs nav :)
man jau arī liekas, ka Elīnu paaicināja tikai šova pēc. Un tieši tāpēc iespaids kritās dēļ tās sevis sprodrināšanas. Bet nu bez meliem jau laikam neko nesasniegsi. Arī slikta slava ir slava.Diamond- @ 23.10.2020 00:31Jā, reitingus skaties.lv māk labi kultivēt.
Iedomājaties, kas notiktu ja Elīna būtu iedevusi viesiem produktu ar iztecējušu termiņu?!? Būtu rakstu raksti, bet par Zani neko ar to saistītu nevar izlasīt. Producenti ar visām varītēm meklēja, kur tik var piesieties un, kur tik var Didrihsoni paķert kādam rakstam. Tas tiesa ir nožēlojami.
Bet joprojām uzskatu, ka viņa ir mele un nebaidās melot acīs skatīdamās, un šovā sevi spodrināja kā vien mācēja.