Mūsdienu sievietes un sabiedrība!

15.02.2014, Mis Cosmo

Noskatijos un turpinu skatīties realitātes šovu kurā sievietes tiek parādītas ne no tās labākās puses. Kas īsti ir noticis ar mūsdienu sievietēm..?Kurā brīdī notika tas lūzuma punkts kad šis viss sāka likties kā ikdienišķa norma mūsdienu sabiedrībā..?

Kurā brīdī sievietes pazaudēja savu trauslo sievišķību un kļuva par mežonīgiem zvēriem kas metas kautiņos viena pret otru,pavada laiku naksnīgās izklaidēs ar alhoholiskiem kokteiļiem un krīt kārdinājumā ar katru vīrieti kas pasmaida skaistāk kā iepriekšējais kavalieris.

Kur sievietes ir pazaudējušas jeb nobēdzinājušas savu pašcieņu,mīlestību pret sevi. Vai šis viss nozīmē ka mūsdienu sievietes sevi tik ļoti neciena ka ir sākušas iet degredācijas ceļu,vai tieši pretēji viņas sevi tik ļoti ceļ saulītes gaismā,kad salīdzina un uztver sevi kā ko līdzīgu vīrriešiem? Nenoliegsim ka kādu laiku atpakaļ šī uzspīlētā sieviešu seksualitāte(visās to izpausmēs) tika slēpta un citu acīm nemanāma..bet mūsdienās par to kliedz uz katra ielas stūra,katrā naktsklubā-sievietes ir kļuvušas līdzvērtīgas Donžuana tipa vīriešiem.. Vai pasaule degradējas..?Vai tieši pretēji tas ir kāds jauns izpausmes veids kā kleidziens-mēs varam būt kā jūs vīrieši..?!

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies par jūsu viedokļiem!:)
19.02.2014 16:01 | saite | Atbildēt

+0
pavada laiku naksnīgās izklaidēs ar alhoholiskiem kokteiļiem... mežonīgi zvēri..:D Tā saņirdzos! Ak šīs velnišķīgās izklaides. Labāk tiešām būtu bez izglītības un balstiesībām sēdēt mājās, sargāt pavardu un izšūt krustdūrienā. :D
Mūsdienu izglītības, karjeras un attīstības iespējas es nu noteikti nesauktu par degradāciju!
16.02.2014 19:24 | saite | Atbildēt

+1
Neuzskatu, ka sievietes degradējās. Jā, arī es esmu metusies vienas nakts sakaros, jo man tā ir gribējies, jā, ja kādam labpatīk saukt mani par "mežonīgu zvēru" tikai tāpēc, ka es cīnos par to, ko es gribu, lai tā būtu. Bet man nekad neparādīsies diskusija šajā forumā par to, ka vīrietis mani ir pametis un nu man vairs nav nekā un nu es nezinu ko darīt, jo iet nav kur un naudas nav. Ak, jā, tās ir tās "trauslās" sievietes. Man tā nekad nebūs. Un ar to lepojos. Varat saukt mani par degradējušos, bet tāda es esmu :)
16.02.2014 01:10 | saite | Atbildēt

+1
Man gan liekaas, ka taa "trauslaa sieviskjiiba" ir vairaak viirieshu uzspiestais modelis peedeejo gadsimtu laikaa, lai izvairiitos no sveshu atvashu audzinaashanas. Sievieteem un viirieshiem ir vairaak kopiiga, nekaa ir pienjemts domaat. Agresija, dzimumdzinja un vaajiiba pret uguniigo dziru piemiit abiem dzimumiem, tikai tagad sievietei beidzot nav tas jaasleepj.
15.02.2014 23:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits