Princese kaut uz vienu dienu.

09.12.2013, reisere

Ziniet. Ir grūti vienmēr būt stiprai. Te es runāju par attiecībām. Tas ir nogurdinoši,ka Tev ir jābūt tam stiprajam balstam. Kad vīrietis saprot,ka viņš ir vainīgs,viņš, protams,atvainojas,jo baidās,ka tu varētu aiziet. Jā,tu to negribi,tāpe piedod. Dienu pēc dienas. Kad mēģini izrunāt sasāpētos jautājumus,kāpēc viss ir tā kā ir-parasti dzirdi-"es nezinu". Tu izdusmojies. Bet tā kā tu mīli to murmuli,tu viņam piedod,un atkal dzīvojat normāli.

Lai vai kas notiktu Jūsu attiecības,tu esi kā pamata stūris. Bet kad tu krīti,tad jūti,ka krīt arī jūsu attiecības. Un vīrietis ir panikā,jo-opā! kas tad nu?

Bet tu saņemies,savācies un visi atviegloti uzelpojam-wheew. Viss ir labi.

Dienu no dienas tu parādi savu raksturu,jo tev ir jābūt stiprai. Ar mugurkaulu tā teikt.

Bet tas apnīk. Tā vienkārši.

Un tad-pilnīgi negaidot,jeb varbūt liktenīgi,tu satiec cilvēku.

Cilvēku,kurš Tev liek justies kā princesei.

Un tavs,nu jau bijušais,Tev jautā-"kāpēc tu aizej? Es taču Tev ļāvu justies kā sievietei." Bet nez vai viņš kādreiz sapratīs,ka gatavot vakariņas un cīnīties ar attiecību krīzi ir tikai sievietes problēma.

Tu vienkārši vēlies būt princese.

Beidzot nu tu vari atļauties būt sieviete. Tu vari sacelt kājas uz dīvāna un gaidīt kafiju. Tu vari paniķoties. Tev vairs nav jābūt balstam.

Jo tu zini,ka Tavs vīrietis ir Jūsu attiecību stiprais stūrakmens un tu esi viņa atbalsts. Un ne vairs otrādi.

Tu zini,ka otrs tevis dēļ darīs visu. Tu vari paļauties uz savu vīrieti. Tikai galvenais,neaizmirsti,ka jāprot arī dot pretī,ne tikai ņemt. 

Un būsim godīgas-mēs visas vēlētos būt princeses-kaut tikai uz vienu dienu...

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pride and prejudice-jā,runāju tieši par emocionālo pusi šoreiz. Zini,esmu tāds pat terminators,bet citreiz gribās,lai būtu tāds vīrietis kurš teiktu-pietiek,apstājies,tu esi sieviete...
Samaara-nu kā lai tev pasaka,ja vienu dienu gadā vīrietim pienest kafiju un rūpēties par mani ir par daudz prasīts un tas uzreiz veido mani par bezmugurkaulnieci-lai tā būtu. Zini,te nebija runa par čīkstēšanu un tā,bet par to,ka vīrietis vienmēr gaida,kad sieviete būs tā stiprā.
10.12.2013 04:21 | saite | Atbildēt

+0
Diivaini-man nekad nav gribeejies buut "princesei"-man ir gribeejies vienmeer buut "pelnruskiitei".
Laikam tas taapeec,ka ir paticis iet cauri dziives draamai-piedziivojumam,kas saistaas ar gruutiibaam.
09.12.2013 17:23 | saite | Atbildēt

+2
Vispār jau man jēdziens "būt princesei" ļoti saistās ar būtni, kas iestutē sānos kulaciņu, piecērt kājiņu, nosprauslā un vīrietis, ausis nolaidis, jebkādas mīļās vēlmes nolasa no acīm. Bet šķiet, ka Tu šoreiz vairāk runāji par emocionālā "aizvēja" sajūtu, kuru ne visi vīrieši ir spējīgi sniegt. Jāatzīstas, ka man šad tad mazliet pieklibo māka būt princesei. Lai gan esmu emocionāla un mazliet "la la la" pa gaisiem, diezgan lielā mērā spēju būt arī Terminators, kurš ar visiem saviem manikirētajiem nadziņiem izlietnei trubas iztīrīs, naglas sabliezīs (kur vajag un nevajag) un plauktu arī sastellēs. Un punktu arī pieliks tur, kur tas liekams (lai pēcāk sievišķīgi puņķotos spilvenā). Tomēr abām šīm sevis daļām pēdējā laikā esmu iemācījusi draudzīgi sadzīvot. Vienīgais, kas mani mulsina - ja es gribu justies kā princese, tas nozīmē, ka arī vīrietim ir tiesības kādu reizi gribēt justies kā princim. Arī to nevajag aizmirst un vajag respektēt. Saprātīga mijiedarbība, tā teikt. Un māka pareizi dozēt to princesīgumu. Visa matemātika.
09.12.2013 16:34 | saite | Atbildēt

+0
No kurienes sievietēs rodas tā vēlme pēc princesīguma? Pēc iespējām čīkstēt un tikt aptekalētām un būt ieceltām it kā pasaules virsotnē? Vai tiešām tas, ko mums galvās ir ielikusi pasaku kultūra un tādi žurnāli kā cosmopolitan liek vēl esot 20-30 gadus vecām, ir tik nozīmīgs attiecību veidošanā. Var jau kādreiz sagaidīt to kafiju no sava vīrieša, bet tas nenozīmē, ka jākļūst par princesi - bezmugurkaulnieci.
09.12.2013 16:01 | saite | Atbildēt

+0
Izcili pateikts! Tieši tā arī ir.. tā ir tik lieliska sajūta, ka Tu vairs neesi viena, ir otrs cilvēks - stiprāks par Tevi, Tavs balsts. Smieklīgi, bet reizēm tik tiešām gribas paniķoties vai palūgt nomizot mandarīnu, jo pašai ir svaigi lakoti nagi, un justies kā princesei. :)
09.12.2013 10:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits