sagadisanaas?!...

28.08.2013, Shameless

cik jocigi tomer uz pasaules notiek...es sodien no darba uz centru izbraucu ar vienu autinu atrak,kurs parasti aiziet jau pirms es ierodos pieturaa...es zinaju ka braucot ar so autinu,es jebkuraa gadijumaa diez vai paspesu uz 4 autobusu kas attiet no centra uz majam...tomer iekapu autinjaa un puscelu funktiereju kaa paspet uz to 4.autinu lai pusstunda pec tam nav jagaida :) ..autinjaa pamaniju simpatisku cali...pamaniju ka vins ik pa bridim skatas uz manis...izlikos ka vinu neredzu,bet pa kluso tikt un taa lureju uz vinju(ak mees sievietes :D) es isti nebiju parliecinata kuraa pieturaa kapt ara,bet tik un taa jau sapratu ka uz to savu 4.autinju nepaspesu un bus vien man kaa jau katru vakaru japastaigajas pa bastejkalnu...tapec sagadisanas pec izkapu tajaa pasaa pieturaa kuraa vins,vins bija kopaa ar draugu...es pagaju viniem garam uz brivibas pieminekla pusi,domaju aiziesu uz makjiiti pec frii kartupeliem :D ..pec briza atskatijos..vins tur vel staveja ar savu draugu.kkaa nezinu kapec vel iedomajos ka varbut vins skataas uz kuru pusi es eju.nu neko,iesledzu austinjaas muziku...vairs neko nedomajot es vnk gaaju uz prieksu...peksni attapos ka vins jau ir man blakus un mani sveicina...jautaju kapec tu man seko,vins atbildeja-tu man iepatikies :P vins runaja krieviski,bet es latviski-mes taa perfekti sapratamies...izradas calis ir no Uzbekistanas,macas seit un strada utt :) nu taa mes pastaigajamies pa bastejklanu un vins mani pavadija lidz tam 4.autinjam... pats jocigakais ir tas,ka paris nedelas atpakal netalu no siis vietas kanalaa iemetu monetu looto stipri veloties satikt savu otru pusiti...ja godigi tad man sermuli paar muguru parskreja...vins bija tik jauks un pieklajigs,neuzbazas ar nakoso tiksanos...pirms manas iekapsanas autinaaa gan uzjautaja kad mes vel satiksimies,es teicu nezinu..vins iedeva man savu nr un kad izdomasu lai vinam piezvanot...sii ir pasaka?...par cik neesmu pieradusi uz ielas iepazities,tad jutos taada samulsusi..vai ari vnk sen neesmu izjutusi normala viriesa kompaniju,varbut tapec samulsu :D man parasti kkaa trapas tie sliktie dzeki,babniki utt.. :D  iekapu autinaaa un pie sevis smaidiju,man jau pat liekas ka pus autinjs pamanija manu smaidisanu vienatnee :D...domaju vai uzraxtit vinjam...taa ari neko neizdomaaju lidz jau attapos pie majam,tikai veljoprojam dumji smaidiju lidz ausim...jaatzist ka man ir bail sakt kko jaunu...bet cik ilgi es baidisos?jau piekto gadu baudu brivibas sajutu...nee,drizak to varetu nosaukt par vientuliibu,vismaz pedejos paris gadus to4na...es nez ko man darit...norisket un varbut but laimigai vai neuzraxtit un nozelot un zeloties,ka veljoprojam satiekos ar tiem,ar kuriem reiz jau nekas nesanaca un ka ari soreiz vini neko negrib kaa tikai vienu...

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
SIEVIESU ZINKARIBAI-MEITENES ES VINJAM UZRAXTIJU!!! :d
es vinjam uzraxtiju pirmaja vakaraa ar paris stundu intervaalu peec tiksanaas...3 dienas pachatojam caur sms..vins visu laiku piedavaja tikties,tipa sagaidit mani pec darba centraa...no sakuma es takaa gribeju tikties,un pateicu vinjam ka nakosajaaa dienaa piekritu ar vinu pec darba satikties...pienaca taa diena un tuvojoties vakaram es saaaku pardomat...ka negribu vairak ar vinu satikties...nekad neesmu tikusies ar NElatvieti un ari soreiz man tas itkaa trauceja,ka vins nav latvietis...vins man raxtija,cikos tiekamies un kur...un es vinjam uzraxtiju,ka sovakar plaani mainjaas,tipa draudzenei loti slikti un vajadzigs mans plecs...vins noticeja..pasaa vAkaaraa ap kadiem 23 vins man uzraxtija,ko daru...es ilgi domaju ko atbildet...pirmaa doma bija uzraxtit,ka sezu pie draudzenes un dzeram,bet taa ari neko neuzraxtiju.. :D nakosajaa dienaa vins man no rita uzraxtija,kur esmu pazudusi..es neatbildeju...vins man pa visu dienu kadas reizes 6 zvanija taj skaitaa ari skiet ka no drauga nr...neuzkeros uz akja un turpinaju necelt klausuli...sajuta stulba,bet nezinaju vinjam ko teikt...biju jau izdomajusi pasaku,ka tipa atkal esmu kopaa ar bijuso utt..bet tai pat laikaa saaku domat ka vins no tada texta varetu kko parprast un pateikt,ka mes ta4 esam tikai taa teikt draugi,tipa ko tu tur jau esi sadomajusies :D...bla bla bla...sievietem jau taa fantaazija ziniet kaada :D kaa zilonis un pat veel lielaka :D nu taa nu ari neatbildeju uz vinja zvaniem un sms vel 2 dienas...draudzene ritigi lamajas,kapec negribu ar vinu satikties,ka esmu kkada miikstaaa...es nez,es nevaru....man laikam traucee tas ka vins ir kkads uzbekistanietis...un man laikam vel nav pargajis tas jaunibas trakums(kaut gan man jau ir 24 ar astiti)kad gribas balleties ar puisiem,ik pa laikam vinjus pamainit,nu taa kkaaa :D ..kad apnik tad pazudu no apvarsna..un viss tik vienkarsi,jo nav nekadu saistibu...secinajums: laikam vel neesmu gatava ar kaadu bidit kko nopietnu...neesmu vel satikusi to,ar kuru butu taa dzirkstelite un es varetu pateikt,ka jaaaa-sito cali es gribu sev uz visu savu atlikuso dziivi :P un vel jau ir viens taads minuss,kas mani taka bremzee attiecibaa uz kko jaunu ir calis no manas pagatnes-ists meitenu sapnis,tikai ne manejais...bet atteikties no vinja ir gruti...nu taaaada konfekte,greks butu ar taadu negrekot :D
03.09.2013 12:59 | saite | Atbildēt

+1
Protams, ka vajadzēja uzrakstīt! :) Bet esi piesardzīga un, lai kā arī neliktos, sākumā esi piesardzīga! Man draudzene arī iepazinās uz ielas ar puisi - jauks, foršs.. bet izrādijās, ka tam puisim iepazīšanās uz ielas ir kā jauks hobijs bez nopietniem nolūkiem..
01.09.2013 18:26 | saite | Atbildēt

+1
Uzrakstīji? Kas notiek tālāk? :) Šī sieviešu ziņķārība :)
01.09.2013 17:40 | saite | Atbildēt

+2
Es arī tagad sēžu un dumji smaidu, izlasot tavu stāstu :D Tik jauki :) Uzraksti! uzraksti! uzraksti! :)
31.08.2013 11:06 | saite | Atbildēt

+1
pasaka :) uzraksti ! es arī tā gribu :))
30.08.2013 00:10 | saite | Atbildēt

+0
nezinu gan vai vins ir istais,bet katraa zinjaa uzraxtiju :P esmu parsteigta,ka vins gaidiju kaadu zinju no manis...vai ari es vnk saaaku palikt veca un neticu vairs nekam :D man 24 :D
29.08.2013 19:47 | saite | Atbildēt

+1
Uzraksti viņam, varbūt būs tas īstais! :)
29.08.2013 17:42 | saite | Atbildēt

+1
Uzraksti un paskaties, ko atrakstīs pretī
29.08.2013 12:03 | saite | Atbildēt

+1
Uzrakstot viņam ,taču Tu neko nezaudēsi.Lai veicās un varbūt viņš ir īstais. :)
29.08.2013 10:29 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits