virieshi kokos

24.08.2013, Man ir ko teikt!

Es visu laiku iemilos un iemilos serialaa "Men in trees", tik patiess par to, ka ir dzivot kopa ar viriesiem.

sievietes nesaprot viriesus, viriesi nesaprot sievietes... tad nu luk, ir lidzvars, kuru ja iemacas saskatit, var izveidoties baigi forsas un saticigas attiecibas.

cilveki saka, ka nav lielakas mulkibas par filmas un serialos paradito, nemsanu par pilnu. Es saku, ka nav gluzi taisniba... jo tomer viss jau ir balsits uz kadas personas pieredzi vai vismaz fantaziju pasauli, ka butu, ja butu taa..Itin visaa ko tu redzi un dzirdi apkart var kaut ko druscin panemt sev...

Es loti atri attiecibaas ar savu vierieti sapratu, kas man ir jadara, lai vins butu laimigs un miletu mani.

1.ieklausities

2. atbalsitit

3. kluset

ja siis tris lietas zini, kad izmanotot, tad virietis ir loti laimigs, vismaz manejais...

bet katrai ir savs... bet pameginiet vismaz nedelu siis 3 lietas pareizaa secibaa parbaudit un redzesiet, ka viss peksni ir ta, ka vajag but...

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Emanuell, man arii.. bet es censos..:D
25.08.2013 02:43 | saite | Atbildēt

+0
Tie triis punkti manupraat, ir fundamentaali arii draudziibaa un starp paareejiem gjimenes locekljiem. Daudzi klausaas, bet tikai retais un patiesi ieintereseetais ieklausiisies. Un pat ar mazu beernu ir jaamaak reizeem iistajaa briidii pakluseet, lai neaizvainotu mazo sirsninju taa, ka tur vajadzees gadus, lai to sadziedeetu.
25.08.2013 00:22 | saite | Atbildēt

+0
Hellish -tiesi taa !Siis lietas ir loti svariigas kopdziivee,bet to iztureet-taa ir maaksla!Man visgruutaak ir ieklausiities un kluseet!:D:D
25.08.2013 00:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits