Ir grūtāk nekā domāju...

13.06.2013, Sisiite

mani māc skumjas,apjukums un nedrošība..vakar izšķīros no sava drauga....šķita,ka viņš ir mana lielā mūžā mīlestība,bet izrādās,ka aplauzos un smagi...sakrāmēju mantas,visas,kas salīda mašīnā un asarām acīs,šķukstos,atgriezos mājās pie vecākiem..kā lai zinu vai izdarīju pareizo izvēli...sāp ļoti,bet visi saka,ka ar laiku pāries un būs labi...pati jau saprotu,ka attiecībās bija tik lielā dēēē,ka ārā netikām,mēģinājām,bet nekas nemainījies...ja jau apkārtējie sāka jautāt,ko kopā daram,tad jau laikam no malas labāk redzams...bet sāp jau vienalga,jo divus gadus nevar,kā ar nazi nogriezt...es zinu,ka vnm viņu mīlēšu,nekad nespēšu pa īstam aizmirst,jo ar viņu mna kopā sākās īstā kopdzīve-ģimenes dzīve....man viņš bija viss...bet kā saka mana vecvecmamma vnm viss labais beidzas...un varbūt šim visam bija jābeidzas,lai ar mani notiktu,kas labāks,savādāks un īpašāks...

es vairs nevaru asaras birst un viss sāk migloties....

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sisiite, ir pienācis augusts, pagājis laiks....ko tagad vari teikt, kā tagad jūties, kas mainījies? :) Laiks dziedē un visu saliek tā, kā tam jābūt, ja?
20.08.2013 09:26 | saite | Atbildēt

+0
Ar draugu arī pavadiju 2 gadus kopā! Pēc šķiršanās ,manuprāt, tās bija visdrausmīgākās sāpes ,kādas es jebkad jutu , fiziski jau nekas nesāpēja, bet morāli , es gulēju gultā un jutos tik tukša un vientuļa bez viņa ,bet nu jau 8 mēnešus esmu brīva un tik daudz ko saprotu ,ka pat ttgd īstenībā ir liels prieks ,ka tiku tik laicīgi ārā no šīm attiecībām! Kā jau meitenes iepriekš minēja palīdz tikai laiks un arī labas draudzenes, ieteikt varu pēc iespējas vairak pavadit laiku kaut ko darot,lai nav par to jādomā! Turies būs labi! :))
26.06.2013 23:26 | saite | Atbildēt

+0
Divi gadi ir daudz. Bet, ja attiecībās būts 5 gadus, kad mīļotais vīrietis vienā rītā ierodas ar svešas sievietes fotogrāfijām kabatā un neko nesakot liek noprast, ka ir jāvācas prom? Papildus afišējot jaunās attiecības, pēc pus gada apprecoties ar šo jauno mīlestību un radīt jau bērniņu?! Ir pagājis pusotrs gads. Es vēljoprojām nespēju tikt tam pāri. Manas izlūzijas par kāzām, par bērniem ir sagruvušas. Man riebjas redzēt mīlas pārpilnas bildes ar pāriem, kāzas un, kur nu vēl grūtnieces. Mana mīlestība pret visu skaisto ir pārvērsta naidā.
Lūk- jautājums - vai vispār ir vērts iemīlēties un mīlēt, ja bez ciešanām neviens tev neļaus dzīvot?!
14.06.2013 20:17 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
protams,ka daudz..mums kopējs bija viss-kopdzīve,vakariņu gatavošana, izklaides, draugi, rēķini...viss,ko varēja sadalīt mums bija kopējs,mēs nebijām katrs par sevi,bet viens vesels....
15.06.2013 19:19 | saite

+0
Tavas sajūtas ir normālas - zaudējuma sajūtas, bet tici man, tādas sajutuši lielākā daļa cilvēku un vairākkārt dezīvē. Tas nav nekas ārkārtējs. Tas varbūt nepalīdz, tomēr paskaties uz to mierīgu sirdi. Jebkurā gadījumā - ja patiešām būsiet viens otram liktenīgais cilvēks - tad saiesiet atkal kopā.
14.06.2013 15:05 | saite | Atbildēt

+0
viegli teikt un apzinos cik šausmīgi grūti ir sākumā to saprast, bet ir tā, ka laiks dziedē visas brūces. atceros tos šausmīgos 3 mēnešus pēc izšķiršanās ar draugu. tagad esmu viena un laimīga smieklīgi reizēm liekas, ka tik šausmīgi to pārdzīvoju. es domāju, ka tu līdz galam tā arī nesapratīsi vai izdarīji pareizi vai nē, man tā vismaz ir, no vienas puses saprotu, ka tā vajadzēja, bet atceroties to kā bija, tad liekas, ka nē
gan jau pārdzīvosi!
14.06.2013 10:57 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
es zinu,visi saka,ka būs labi utt...ok,ar galvu,es to saprotu,bet iekšā viss tukšs,it kā es vairs nebūtu es....
15.06.2013 19:16 | saite

+0
Sisiit, turies, šķiršanās mūsu dzīvē vienmēr ir smagas! Visu spēj dziedēt vienīgi laiks, neviens nepateiks, vai izdarīji pareizi vai nē, Tev atliek vien ticēt, ka izdarīji tā, kā gribēji, un cerēt, ka kļūs labāk! Un Tev arī tā ir jādara! Un tā arī būs!
Aizmirst nevarēs nekad, vienīgi ar laiku tiksi tam pāri. Viss ir Tavās rokās!
Esi stipra, Tev izdosies!
13.06.2013 22:37 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
paldies,par tevis teikto...bet ir neizsakāmi grūti un smagi,liekas,ka kaut kā trūkst un kāda daļa manis naw klāt,bet ir aizklīdusi....:(
13.06.2013 23:24 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits