You can't have everything, where would you put it?

27.02.2013, mangija

Es taču vnk varētu priecāties...  Par smiekliem, prieku un sarunām- par ikdienu. Man šobrīd ir labi, tiešām. Es izeju no mājas priecīga un atgriežos priecīga. Ir pavasaris, tas nekas, ka dubļi.

Tā vietā man vajag vairāk. Ko? Nu, es patiesībā pateiktu gan... Bet visu jau nevar dabūt. Un, ja arī var, vienmēr  jau vajadzēs vēl.

Bet pēc tam es ilgošos pēc tā, kas man ir pašlaik. Varētu jau noskaņoties, ka tā jau būs vienmēr, nekas jau nebeigsies, bet, diemžēl, man caur visai skaudru pieredzi ir nācies apjaust, ka viss beidzas. Piedevām, visātrāk tieši tas, ko sagaidīju turpināmies mūžīgi.

Tāpēc šobrīd es ļoti tveru mirkļus. Varbūt pat pārāk...

~Everytime we get what we tought we wanted, we realize that we want more.~

Komentāri [1]

+0
Man tāds secinājums par dzīvi radies, ka tās melnās dienas tomēr arī ir vajadzīgas, lai mēs pa īstam varētu izbaudīt tās gaišākās! Protams, visi grib tikai dzīvot labi un būt laimīgi, un tas nemaz nav par daudz prasīts, tomēr ir jāpatur prātā, ka ne jau vienmēr viss būs labi un skaisti! Bet nevajag uz to ieciklēties! Tu dari pareizi, ka tver mirkļus - tos Tev neviens nespēs atņemt arī tajās melnajās dienās! Saglabā šo apziņu un lai Tev izdodas! (:
28.02.2013 20:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits