escapelle

20.02.2013, anita286

Sveiki,man ir taada Lieta kad bija sekss ar savu draugu 10 datuma  bez izsargashanas un sanaca taa ka beidza mani, pec 20H uzreiz iedzeru escapelli jo atrak nebija iespeju, 15 datuma bija jasakas MR , tas itka saaakas bet ir ljoti vaajas gandriiz vai vispar nav , escapelli dzeru pirm 10 dienam tagad sakas slikta dusha , miegs nak ljoti, vai tas viss varetu but no escapelle? ljoti satraucos vai neesmu stavokli :( vai varbut tas dushas un miegi man vnk no uztraukuma kad esmu sadomajusies kad esmu stavokli? bet ljoti uztraucos par vajam MR. ceru uz jusu atsaucibu :)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kapec vienkarsi neuztaisi testu un miers??
21.02.2013 15:25 | saite | Atbildēt

+0
Pēc tādas hormonu devas laikam šis viss pieminētais ir pieņemami. Man pat bija nelabi vakaros kā daudzām grūtniecēm..
21.02.2013 06:12 | saite | Atbildēt

+0
Man ar tā bija, gandrīz trieku ķēru, kad reizes tādas pajocīgas bija, bet nu jau kurš mēnesis un reizes arī normalizējās. Bet sajūtas tajā brīdī ir baisas. Izsaku līdzjūtību. Gaidi nākamās reizes.
20.02.2013 18:02 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
man vel uznak ljoti liels vaajums un baigas galvassapes tas ir normali?
20.02.2013 18:53 | saite

+1
Jā, tas var būtt no Escapelles. Dzēru gan citas zāles, jo neesmu LV, bet man bija grūtniecības pazīmes, bet nu tas viss bija tikai un vienīgi no lielās hormonu devas. Krūtis bija tādas, ka es nezinu, bet pēc mr man visas vainas pārgaja nemanot ;) domaju,ka Tev tas pats ir..
20.02.2013 17:36 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
ja krutis ar tadas jocigas liekas, bet visvairak uztraucos kapec tas MR ir tik ljoti vaajas.
20.02.2013 17:43 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits