Bāac!!!

12.10.2012, Loly-pop

Kādu laiku biju viena, bez attiecībām, randiņiem utt. Taču kādu dienu uzradās puisis, ar kuru pavadīju daudz laika kopā. Man ar viņu patika, taču katru dienu nevarējām satikties un jutās aizvainots par to. Viņš ir vērsis, bet es esmu jaunava. Un mums ir arī nedaudz atšķrīgi raksturi. Viņš ir greizsirdīgs, patīk uzmanība utt. Bet es biju pieradusi pati par sevi, un varbūt neizrādīju tik daudz cik vajadzēja uzmanības un , ka man viņš patīk. Mna bija skola, draugi ar kuriem arī diezgan daudz laika katru dienu pavadīju ar viņiem. Viņš sāka man pārmest par to un sākās strīdi, Vienreiz tā bija, labi salabaām, bet tagad tā bija arī otru reizi, man tas apnika un esam tagad pašķīrušies, kaut gan nekas nebija sācies. 

Es nemāku veidot attiecībs? Vaina ir manī? Ko man tagad vajadzētu darīt? Atvainoties? Palīdziet :)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+1
Par ko Tev atvainoties?? Par to, ka esi neatkarīgs cilvēks ar savām vajadzībām un uzskatiem? Nedomāju viss, ka vaina ir tikai Tevī. Un nezinu , vai vaina ir "Vērsī":) Mans draugs arī ir Vērsis, pati esmu Svari. sadzīvojam labi jau 3 gadus. Attiecību sākumā uzreiz pateicu, ka man ir daudz labu paziņu(īpaši vīrieši), man ir svarīga neatkarība un cieņa; ka nekad nepiedošu, ja līdīs manā telefonā( vienalga - vai ir kas slēpjams man vai nav) , manos sociālajos tīklos utt., ja tas notiks- bez ierunām attiecības beigsies! Un līdz šim mums domstarpības nav bijušas. Viens otru respektējam, scēnas netaisam, ja aizkavējas viens vai otrs- galu galā esam pieauguši cilvēki un mums nav jāprasa atļauja , ko drīkst un ko nedrīkst( tam bērnībā bija domāta mamma un tētis:) ) Un nav jau tā , ka nemaz nestrīdamies- strīdamies, apmainamies ar viedokļiem, kuri ne vienmēr saskan un tomēr.... visu taču var izrunāt un atrisināt, ja vien ir vēlme to darīt. Un , manuprāt, pats svarīgākais- ir jābūt uzticībai- ne jau pilnīgi aklai, bet vienkāršai uzticībai. Ja jau otram neuzticies, tad , kāda velna pēc, dzīvo ar šo cilvēku??! Ne jau visa vaina ir horoskopā:)))))
16.10.2012 09:53 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
Es ari esmu svari un man skiet, ka mums svariem ir loti viegli attiecibas pateikt visu ko domajam un atrast kompromisu. Esmu ar draugu kopa jau 5 gadus, bez stridiem un blausanam. Ja kautkas nepatik vienkarsi vajag visu izrunat. :)
Un savu uzticibu protams vajag nopelnit ari tad ja visi draugi ir puisi.
22.10.2012 18:07 | saite

+1
Liii... es par to uzticības nopelnīšanu.... Nu neciešu to vārdu. Reiz man bija diskusija par šo tēmu ar manu draugu. Viņš arī teica , ka uzticība ir jānopelna..... Ēeee, rodas jautājums- kā to dara??? Katru dienu satiekos ar kādu, un tad man dod novērtējumu- ir šodien punkts uzticībai vai nav??! Un kad tad tiks nokārtots šis uzticības eksāmens? 60 gados, kad būsim opīši? Tad man pateiks- nu jā, tagad tev uzticos..., esi nopelnījusi uzticību. Nu nē- manā skatījumā- uzticība nav jāpelna- tā vai nu ir vai nu nav. Ja piekrāps, tad neuzticība (kaut varbūt arī dziļā sirds stūrītī) saglabāsies uz visiem laikiem un tad nu tur vairs nepalīdzēs ne zvēresti , ne solījumi....
29.10.2012 14:15 | saite

+0
Viena pagale nedeg, nav vaina tikai Tevī...
15.10.2012 11:34 | saite | Atbildēt

+0
Man arī sobrid ir tada pati situacija..puisis versis es jaunava..am man ir tapat ja nerunaju neatbildu viss man jau cits..blablabla...un ta ka man ir draugi ir tikai puisi,tad tas ir ka sals jelai brucei..
Am un es nezinu ka tikt gala ar to.;(
14.10.2012 16:17 | saite | Atbildēt

+0
Es arī esmu jaunava, un mans draugs vērsis. Pirmais gads bija briesmīgs, tajā ziņā, ka viņš bija tīīīīīk greizsirdīgs.. Bet mēs tikām tam pāri. Viņš iemācijās apvaldīt savu greizsirdību, savukārt es iemācījos neizraisīt tādas situācijas, par kurām viņam būtu jāuztraucas. Un nu , jau 5cus gadus esam kopā.
Sper soli pirmā un uzraksti, ka tev žēl, ka tā ir sanācis.Gan jau viss noskaidrosies :)
12.10.2012 16:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits