Par to pašu domu spēku

04.09.2012, FunnyyBunnyy

Vairums no mums ir dzirdējušas par tādu un varbūt pat redzējušas filmas, izlasījušas grāmatas un piekopj šāda veida dzīvestilu (ja to tā var nosaukt). Arī es esmu noskatījusies (jāatdzīst, ka nevienu vien reizi) filmu „The secret” un pat izlasījusi grāmatu ar tādu pašu nosaukumu. Jā... jāatdzīst filma ir iedvesmojoša un skatoties to esmu sev pateikusi, ka viss, no šā brīža mainu savu dzīvi, bet šī apņemšanas ātri izkūp gaisā. Tagad sēžu un analizēju, bet kāpēc? Es esmu neapņēmīgs cilvēks, vai trūkst ticības un rezultāti neatnāk, vai arī vienkārši tas ir diezgan grūti? Teikšu godīgi, manuprāt, viegli tas nav, par spīti visam saglabāt optimismu, domāt pozitīvi, kad realitāte rādās citās krāsās. Bet citiem tak izdodas, ne mazums stāstu esmu par to dzirdējusi un arī pati sevi reizēm pieķeru pie domas, ka ir piepildījušies šādi tādi sapņi, kas izskatījās nereāli (bet turpinot būt godīgai, atdzīšu, ka piepildījās daži gan, bet ne tā kā to vēlējos). Tādēļ ņemot vērā šo visu un to, ka manās rokās ir nonākusi grāmata, kā turpinājums šai pašai sērijai, kā arī mazā ”The Secret” grāmatiņa katrai dienai un tik ļoti ir apnicis dzīvot kā tagad, gribas visu mainīt, esmu nolēmusi pamatīgi pieķerties pie šīs domas, ka es varu visu mainīt un rīkoties. Skeptiķi iespējams mani nosodīs un kritizēs, bet es esmu nolēmusi tomēr ticēt un rīkoties, jo tomēr tas taču ir vieglāk, ticēt, ka visu vari mainīt un ka būs jau viss baigi labi! : )

Kādēļ šeit to visu rakstu... Jo esmu nolēmusi par savām ikdienas gaitām, iepazīstot un pielietojot „noslēpumu” informēt jūs, regulāri veicot šeit ierakstus. Mērķis tam visam ir gan sevis paškontrole, lai nepalaistos un mērķtiecīgi ietu uz savu mērķi, kā arī lai jūs redzētu reālu, reāla cilvēka pieredzi (kas cerams būs ar pozitīviem rezultātiem un spēs mainīt arī jūsu dzīves). Tad jau skatīsimies kopā kā ir-ir iespējams savu dzīvi mainīt ar domu spēku vai nē?!

Meitenes, varbūt padalieties ar savu pieredzi, kā jums ir gājis ar domu spēku? 

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nebiju domājusi aizvainojoši norādīt uz kļūdu, vienkārši tev tā viena konkrētā atkārtojas visa teksta garumā, tāpēc padomāju, ka varbūt gluži vienkārši aizmirsies, kā šo vārdu rakstīt. ;)
Skaties, lai arī šībrīža vēlme tik ātri nepazūd kā citās reizēs. Vismaz man bija tā - parādās vēlme, cenšos mainīties, izdodas līdz kādam notikumam, pēc tam viss atgriežas sākotnējā stāvoklī, vienīgais parādās lielāka sevis šaustīšana par to, ka nekas nav izdevies, ka neesmu tik mērķtiecīga sakarā ar sevis mainīšanu utt. Nedomāju, ka pieauguša cilvēka uztveri var tik vienkārši izmainīt - pamodos, izlasīju grāmatu par pozitīvām domām, uztaisīju vēlmju kolāžu, mudinu sevi domāt pozitīvi un viss notiks.. Bet nevar jau tā mainīt cilvēku, kurš ļoti daudzus gadus ir nodzīvojis citādāk, kuram dabā ir ielikts kaut kas cits. Ne visiem ir lemts būt pozitīviķiem, priecāties par katru notikuma pavērsienu vai būt ar lielu, stipru gribasspēku. Manuprāt (bet to es arī vēl neesmu sasniegusi), viss nokārtojas tad, kad cilvēks sevi, savu dzīvi pieņem, cenšas strādāt, pilnveidot to tādu, kāda tā ir, nevis cenšas sekot domu spēka, pozitīvām idejām, kas nenāk no viņa paša. Bet nu katrā ziņā veiksmi tev tavos nodomos, ceru, ka tev sanāks! Es jau tikai padalījos ar savu pieredzi ;)
05.09.2012 19:08 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Nē, paldies, ka aizrādi! Teikšu godīgi, pareizrakstība nav bijusi mana stirprā puse, tādēl paldies, ka aizrādi par kļūdām, no tām mācīšos :)
17.09.2012 00:54 | saite

+0
Un atvainojos par savām kļūdām, bieži doma skrien pa priekšu un ir jāpaspēj visu pierakstīt,tādēļ citreiz neizsekoju tām līdz
05.09.2012 17:14 | saite | Atbildēt

+0
Laikam jau neesmu līdz galam apmierināta ar sevi vai pareizāk sakot savu uztveri, tādēļ arī cenšos mainīt to. Es ticu tam, ka ja manī ir radusies šī velme, tad tā ir pareiza, jo ir jāsako savai ieksējai dziņai. Un nav jau tā, ka es tagd nedzīvoju un mākslīgi sevi pespiežu kaut ko domāt vai darīt, es drīzāk tikai tagad sāku dzīvot, atverot acis vaļā un sākot novērtēt, baudīt, priecāties un dot prieku citiem :)
05.09.2012 17:13 | saite | Atbildēt

+0
Pareizi ir "atzīt".
Arī es esmu skatījusies Noslēpuma filmu, arī pāršķirstījusi, lasījusi vēl citas grāmatas un arī nekas nepalīdz, lai gan tās idejas man liekas ticamas. Bet tagad, kad ir sācies septembris un kaut kas jauns manā dzīvē, es gluži vienkārši par to negatīvismu vai pozitīvismu, vai domu spēku nedomāju. Protams, prātā iezogas negatīvisms, sanāk gan saskumt, gan sabesīties, bet tik dziļi, nopietni vairs par to nesanāk padomāt kā agrāk. Tā kā, manuprāt, lieta slēpjas aizņemtībā. Kad esi pietiekami aizņemts, tev neatliek laika domāt par tādām muļķībām, censties sevi kaut kā mainīt, pielietot Noslēpuma metodes. Priekš kam censties kaut ko mākslīgi izveidot, ja tas nesanāk? Vienkārši dzīvo! Nu vismaz tāds ir mans viedoklis uz doto mirkli. :)
05.09.2012 16:59 | saite | Atbildēt

+0
Emmanuelle, vot man tieši pietrūkst šīs ticības līdz galam, jo iespraucas pa vidu, kāds šaubu stariņš. Es pati, kā jau rakstīju, esmu pieredzējusi, ka dažas manas velmes piepildās, bet diezgan čābīgā veidā, tas ir pat ar rūgtumu sirdī. Tad nu es domāju kāpēc un vakar lasot savu grāmatu sapratu, bet es taču tik ļoti baidījos, ka var kaut kas aiziet greizi, gribēju visu ideāli, tādēļ par visu satruacos un lūk arī rezultāts. Tādēļ tagad cītīgi gribu piestrādāt pie tā, lai savas domas kontrolētu un kaut kā iegūt to ticību tik lielu, lai nerastos šaubas un bailes. Šis nu ir tagad mans mācību ceļš, lai to iemācītos, cerams, ka izdosies.
05.09.2012 16:36 | saite | Atbildēt

+1
Es loti ticu domu speekam ,bet arii riiciibai jaabuut veerstai uz sapna piepildiisanos!Loti biezi domaajam lielas domas,bet darbiibaa nevirzamies uz prieksu!Esmu sapratusi - galvenais nedriikst pat iedomaaties par neizdosanos,ja taada doma tomeer uzmaaciigi ienaak galvaa,tad ir skaidrs-neizdosies...!Jaabuut loti lielai ticiibai,paarlieciibai!Man taa arii ir bijis!
05.09.2012 15:57 | saite | Atbildēt

+1
Man arī ir uzskats, ka viss ir tikai galvā! Ticu sev, ticu saviem sapņiem, mērķiem un beidzot esmu atradusi darbu, kurš man patīk un kuru strādājot man ir prieks. Protams nav jau tā, kad viss ir slikti, tad esmu šausmīgi pozitīva un domāju labas domas, bet cenšos! :) Saņemies un Tev izdosies!
05.09.2012 09:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits