KO?

21.08.2012, Loly-pop

Ir pagājis gads, kopš es sāku mācīties Rīgā. Kļuvu patstāvīgāka, pārliecinātāka, drošāka, vārdu sakot ļoti izmainījos. Pat grūti sevi iedomāties atkal būt tādai kāda biju- nedroša, bikla, kautrīga, nesapartu ko gribu. 

Pirms tam ar ģimeni/ radiem viss bija kārtībā. Bet kopš tā laika, kad dzivoju Rīgā kaut kas mainījās. Pati nesaprotu kas un nav pat bijuši nekādi strīdi vai kaut kas tamlīdzīgs, lai no viņiem atsvešinātos. Tomēr tas ir noticis- esmu atsvešinājusies no viņiem. Kad aizbraucu nedēļas nogalēs mājās nejūtos, ka būtu mājās, jūtos kā ciemiņš, vairs neesmu kā "savējā". Man vairs nepatīk palikt mājās, jo nav māju sajūta, esmu pieradusi pie drūzmainās Rīgas un mājās ir klusums. Tur nav ko darīt. Pirms sāku mācīties Rīgā man ļoti patik mājās, bet tagad viss ir mainījies. Mājās esmu tāda kā "pusdzīva", bet kad Rīgā atkal satieku savus draugus it kā atdzīvojos un kļūstu ļoti aktīva, gribas visur iet, vairāk runāju, dzīvesprieks it kā atgriežas. 

Es pat nezinu ko darīt, mainīt kaut ko vai ...?

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tas taču pilnīgi normāli...
31.08.2012 17:59 | saite | Atbildēt

+1
Tur nav, ko mainīt. No pieredzes saku, ka paies 5 gadi un tad jau viss atkal būs pa vecam.
22.08.2012 14:43 | saite | Atbildēt

+0
Ar mani ir tāpat..kopš sāku studēt un pārvācos uz kojām, mājās viss liekas pavisam savādāk.
22.08.2012 11:26 | saite | Atbildēt

+0
Tas ir tikai normāli, jo tagad Tev ir pašai savas "mājas" un jebkur citur Tu jutīsies kā ciemiņš..! Ejot laikam Tev arī šķitīs normāli, ka aizbraucot pie vecākiem Tu jūties kā ciemiņš, bet tajā pašā laikā attiecības kļūs mīļākas, jo vienmēr būsiet sailgojušies viens pēc otra! Vismaz man tā ir! :)
22.08.2012 10:44 | saite | Atbildēt

-1
tas ir normaali - tu pieaudz un pienaak laiks pashai veidot savu dziivi un iekaartot savu maajvietu un saites ar gimeni vairs nav tik cieshas.
21.08.2012 22:33 | saite | Atbildēt

+0
un ko tad tu mainīsi? pametīsi studijas? varbūt tev tikai liekas,ka attieksme mājās ir mainījusies, vai arī vnk tava tagadējā dzīve tā atšķiras no mājas dzīves,ka aizmirsi kāda tā bijusi. nezinu vai saprati :D
21.08.2012 21:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits