Dīvas

13.03.2012, agita_pole
Vienmēr biju vēlējusies piedalīties kādā konkursā.. un te nu Cosmo piedāvātā iespēja. Nekad nebiju domājusi par to,ko patiesībā tas nozīmē. Tagad pateicoties šai lieliskajai iespējai, jūtu milzīgu un vārdiem neizsakāmu iespēju pašapliecināties sev un , protams, arī patīkami, ka radusies šī velme kaut ko darīt. Liels gandarījums par to katru mazo balsi, ko atdod mani draugi un paziņas. :) Ceru, ka šī nav pēdējā reize, kad kaut ko tādu daru. :D Lieliska sajūta, iesaku arī jums. :)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Bet no vienas IP adreses tik 1 balss dienā! Nobalsoju par sevi un vairs nevaru balsot pa citām!!! Būtu tā, lai par sevi reizi dienā un par pārējām balso cik gribi...bet nu jā...diezgan sarežģīti :D:D:D:D:D:D
16.03.2012 01:03 | saite | Atbildēt

+0
Man konkurss liktos loti interesants,bet tik skaidri var pateikt ,ka nav godiigs!
14.03.2012 18:13 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Taisnība. Bet tā padomājot, kā gan bij iespējamāks šo konkursu noorganizēt tā, lai būtu godīgi.
14.03.2012 18:44 | saite

+0
Jā, arī mani šis konkurss ir ļoti ieinteresējis.Oriģināli! :)
14.03.2012 17:29 | saite | Atbildēt

+0
Es arī pieteicos šim konkursam. Tikai ļoti žēl, ka uzvar tā kas visvairāk bezkaunīgi sadiedelē balsis.
14.03.2012 10:47 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Pilnīgi piekrītu!Arī es esmu iesūtījusi bildi, un izņemot savu puisi nevienam nemaz neesmu teikusi.Tapēc priecājos, ka kāds kurš mani nepazīst nobalso par ,mani! :)
15.03.2012 12:02 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits