bla, bla bla.....

24.02.2012, Kerija2

Vakar bija kartejas domstarpibas ar Lielisko....

Viss sakas delj ta ka es saku pardzivot par to, ka darba devejs vinju izmanto, uzgruz vissmagakos darbus vinjam. Man tas uzkapa uz nerva, bet Lieliskais saka man parmest, ko es atkal pinkskot... Man jau vairs nevarot neko pateikt vai nu sapusoties, vai nu sakot raudaa... Bet vai vinjs maz dzirdeja kapec es saku pardzivot? Man bija zel vinja nevis kada cita... Bet to ka es esmu vinja puse nemaz nedzird....

Vai tiesam viriesi dzird no sieviesu teikta tikai pirmos tris teikuma vardus un parejais vnk aizpeld vai ari taas ir karetejas sieviesu iedomas? Vai mums ir jaslepj savas jutas un emocijas tikai delj ta lai musu attiecibas valditu miers un harmonija?

Bet kas bus tad, kad viss bus sakapis lidz beidzamam....?

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
....ļauj viņam justies kā īstam vīrietim. Viņš nevēlas , lai tu viņu kādā veidā žēlo. Un mums meitenēm jābeidz par katru sīkumu pinkšķēt....tas ir meitenīgi...nevis sievišķīgi!Un ja gribam , lai mūsu puisis uzvestos kā vīrietis , mums jāuzvedas kā sievietei.
25.02.2012 23:41 | saite | Atbildēt

+0
Man ar kaitinātu,ja pinkšķētu kāds blakus, sevišķi,ja pati apzinātos,kāda ir situācija. Un pinkšķēšana nerisina nekādas problēmas, tik uzvelk vēl vairāk. Ko tad Tavam draugam vajadzēja darīt? Arī sākt pinkšķēt,jo, redz, priekšnieks ir kretīns? Tu uzskati,ka pinkšķot par drauga problēmām, Tu viņu atbalsti? Atbalstīt var arī uzmundrinot ar kādu labu vārdu vai tml., ne jau šitā.
25.02.2012 18:14 | saite | Atbildēt

+0
Kerija, bet kāpēc, Taviem vārdiem runājot, vīrietis saka, ka Tev nedrīkstot neko pateikt, jo Tu uzreiz vai nu sapūšoties, vai nu sākot raudāt? Tavs komentārs jau tagad liecina, ka atkal esi sapūtusies, jo nesagaidīji to, ko vēlējies dzirdēt...
P.S. Jā, jā, jā, Tu esi citādāka nekā visas citas - Tu esi labāka, iejūtīgāka, mīļāka, saprotošāka, gudrāka:D Tā jau te daudzas par sevi domā:D
25.02.2012 16:12 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
:D soreiz gan tu mani nemaz neesi sapratusi, ja nejuuti, ka manaa komentaraa nebija nemazaakaas smakas no sapuusanaas... es nesagaidiju neko ko veeleejos dzirdeet? piedod, bet tgd gan man liekas, ka tu nesanjeemi to ka man deelj tava "padoma" vajadzeeja "liist uz veedera" tavaa prieksaa un mest kuulenjus no laimes... vienai no mums tocna kkas nepatiik un noteikti ka taa neesmu es... paldies par tavu viedokli... P.S. un seit skidri paraadaas, ka neesi uztveerusi neko no manis teiktaa... es nekad neesmu sevi uzkatijusi par labaaku, iejuutiigaaku, utt, utt., kaa visas citas, gluzi otraadi, reizeem skiet ka, sievietes kermenii ir iespundeets viiriesa praats, jo visas sievietes skiet frigidas maitas... bet nu jaa, tu jau atkal neuztversi, manu domu... jo tu jau neesi taada kaa visas, jo laikam nedomaa ka esi labaaka, iejuutiigaaka, miiljaaka, saprotosaaka, gudraaka... :D Jauku dienu :*
25.02.2012 16:46 | saite

+0
ja vinjam patiik ciest darbaa, lai jau ciesh. varbuut vinjam patiik tas, ka vinja darba deveejs vinjam uztic smagaakos darbus un tas vinjam liek justies darbaa svariigam. bet tev tur kaada dalja? ja baaziisi tur degunu, viirietis jutiisies, ka izturies pret vinju kaa pret mazu beernu un ja veel saadaa sitaacijaa apraudaasies, izskatiisies peec histeeriskas maaminjas, nevis miiljotaas sievietes. pirmkaart, viirieshi neciesh muuziigi raudoshas sievietes (un ne tikai viirieshi). otrkaart, var pateikt kaa juuties bez liekas draamas un asaraam. naakamreiz, pirms atdodies emociju vilnim, noskaiti liidz 10, tad padomaa,vai taa ir tava dariishana un tikai tad, ja tomeer paliec pie idejas, ka tev tur ir jaaiejaucaas, saki kaut ko. ar saadu rauduliigu iztureeshanos plus veeleeshanos viirieti pakljaut visaas dziives sfeeraas caur emocionaalu santaazu (sry, ka saku tik skarbi, bet izlemshana, kaa vinjam ir jaastraadaa vinja darba vietaa ir otra cilveeka pakljaushana) nonaaksi pie diviem iespeejamajiem scenaarijiem - vinjsh paarveetiisies par viirieti - lupatu, kursh nepienjems pat nekaadus leemumus un viss balstiisies uz tevi, vai arii aizmuks, kur acis raada. pirms apvainojies uz vinju, liidz galam noklausies vinja viedokli un sapuushanaas vietaa pajautaa, kaapeec vinjsh taa domaa. un lietaas, kas skar tikai un vieniigi vinju, tu vari tikai ieteikt vinjam kaut ko, dot padomu, nevis uzspiest savu probleemas risinaajumu. tici man, vinsh veelaak saaks tavos padomos ieklausiities daudz biezaak un arii saaks njemt tos veeraa, ja tie nebuus izteikti paveeles veidaa. p.s. neesi gadienaa zivs peec horoskopa?
25.02.2012 05:39 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
tad jau sanaak, ka, lai es nebuutu ciikstule, man vnk jaastaav klusu, jo viss ko es pasaku tik fraktets kaa raudaasana vai burkskeesana!? ja es nedriikstu izteikt savas juutas, domas un emocijas, sanaak ka labaak buutu ka muusu attieciibas beigtos.... manupraat tas nav risinaajums, bet paldies par komentaaru, bija lietas, ko janem veeraa!!!
p.s. gadijumaa neesmu gan zivs, bet gan streelnieks!
25.02.2012 15:49 | saite

+0
kerij, nav tev jaastaav klusu. tev ir visas tiesiibas pateikt, kaa juuties un izteikt savu viedokli. bet.... nekad to nedari, kad emocijas sit augstu vilni. es ar dusmaas varu viskautko sarunaat un ir gadiijies pat ,ka kaada asara paspruuk. kad nomierinos, paskatos uz situaaciju mieriigaak un pashai kauns kljuust par sevi, ka no mushas ziloni uztaisiiju. taapeec esmu iemaaciijusies diskuteet tikai tad, kad esmu kaadu briitinju padomaajusi un meeginaajusi arii paskatiities uz situaaciju no viiriesha skata punkta. plus - viirieshi ir taa kaa beerni - caur snjuksteeshanu un augstiem balss tonjiem, aatru runaashanu sameejie informaaciju palaizj garaam. ja to visu pasniedz mieriigi, leeni paskaidrojot, ir lielaaka iespeeja, ka tevi sadzirdees.
25.02.2012 23:20 | saite

+0
Ja es būtu vīrietis, mani biedētu, ja sieviete par galveno mīlestības un rūpju izpausmes veidu uzskatītu raudāšanu...
25.02.2012 01:21 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
arprac, vienu reizi no miljona kaa ruupju izpausmi izmantoju asaras... vai tiesam raudaat ir aizliegts? un sieviete vairs nedriikst viirietim raadiit, ka kljuust vaaja? ja taa, tad kaada jeega veidot attieciibas, kuraas tu nedriiksti buut vaaja un emocijonala, jo taapat viirietis no tevis aizbeegs... labaak dziivoju viena un paardziivoju tikai pati par sevi... Es laikam esmu savaadaaka kaa visas citas....
25.02.2012 15:55 | saite

+0
Maneejam arii nepatiik ,ka zeeloju!Laikam viiriesi visi taadi-veelas buut stipri arii tad ,kad gruuti!Negrib izraadiit to ,ka "zaudeejusi speeli"!
25.02.2012 01:21 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
viniem ir jaabuut stipriem, bet kad vajadziigs tad tiesam ir arii japaraada, ka ir zaudeejusi... bet viriesim ir gruuti paarkaapt tam ko sauc par paslepnumu... bet nu....
25.02.2012 15:57 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits