Klikšķis

23.02.2012, vivi

Lietainā dienā atkal pārcilāju savā prātā tēmu '' klikšķis attiecībās''. Viss attiecībās ir ideāli, katras sievietes sapnis - viņš nedzer, nepīpē,m**kās neiet,BET...

Rutīna, sekss labi ja reizi mēnesī. Parasti vīriešiem TO vajag biežāk nekā sievietēm un viņi to māk parādīt '' paņemot'' tevi negaidot. Meklēju vainu viņā - varbūt pārāk kautrīgs vai maza pieredze seksā. Es neesmu nekāda nogribējusies sieviete, bet uzskatu ka vīrietim ir jāizrāda iniciatīva.

Varbūt vaina ir manī - iepriekšējā seksa pieredze, attiecības. Tas liek salīdzināt bijušo ar esošo. Skumji, jo gribās aktīvu dzīvi...

Variet neieteikt izrunāšanos - ir jau mēģināts. Nostrādā tik uz mēnesi un tad viss no gala sākas :(

Klikšķi jau laikam nav vērts gaidīt, jo kopā jau esam četrus gadus. Cik saprotu, tagadējās attiecības ir balstītas vien uz pieradumu.

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
"Viss attiecībās ir ideāli, katras sievietes sapnis - viņš nedzer, nepīpē,m**kās neiet"
Nu te tu galīgi visu noapaļoji un uztaisīji melnbaltu. Pirms uzsākt attiecības, manuprāt, vajag tak būt drusku citiem kritērijiem pret vīrieti, nekā tiem, kas rakstīti 6. klases veselības mācības grāmatās. Un, jā, es domāju, ka seksuālā saderība ir viens no šiem kritērijiem, turklāt būtisks.
23.02.2012 20:08 | saite | Atbildēt

+0
Klikšķis ir pārmaiņas. Pārmaiņas nozīmē, ka kaut kas mainās. Tāpēc es teiktu, ka vajag kaut kādas pārmaiņas, kaut ko izdarīt tādu, kas nav bijis kopābūšanas laikā. Vai nu aizbraukt kaut kur pilnīgi pretējā vidē vai kaut ko traku izdarīt. Protams, iespējami arī citi varianti, nav jau nekas nenormāls, ka tev gribas vairāk nekā viņam. Varbūt viņam iekšā sēž kaut kas nomācošs. A varbūt vienkārši ziemas nogurums. :) Katrā ziņā es esmu par pārmaiņām. Šobrīd manas attiecības ir tādas,ka darba dēļ nesanāk katru vakaru redzēt mīļoto, bet tad, kad pavadām laiku kopā... Tad viss ir kārtībā.
23.02.2012 19:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits