Gravity Happens

11.12.2011, mangija
Man viņam zvanīt...? Mūsdienu sabiedrībā gan pastāv uzskats, ka meitene džekam (viens 9 gadīgs puisītis man vakar pateica, ka "džeks tas ir čalis ar vienu olu" :-D Ko tik tie bērni mūsdienās nesamācās)nezvana pirmā. Bet, ja mēs viens otram patīkam un vienkārši abiem tāda bremzīte ieklemmējusies... Vispār situācija ir tāda, ka čalis gaida, ka pirmo soli speršu es, bet man kā steriotipu upurim tas liekas nepieņemami.

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man parasti ir tieši tā pati problēma ar zvanīšanu pirmajai.. stereotips vienkārši, nespēju pārkāpt tam pāri.. Bet iespējams tas ir muļķīgi.. :-D
13.12.2011 21:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tad Tu viņam pazvanīji vai nē?
Kad man gribas, es vienmēr lieku par sevi manīt. Protams, lai lielos soļus sper viņš, bet mazie solīši ir jādara abiem. Un man patīk vīrieša patīkamais mulsums un nelielais pārsteigums, kad vakariņu laikā pazvanu viņam un vienkārši pasaku - es šodien par Tevi iedomājos, vēlos Tevi drīz satikt.
Ehh nevaru sagaidīt janvāri, kad būšu atpakaļ ierastajā vidē un varēšu atkal pārdzīvot un naktīm domāt par šiem dzīves sīkumiem (l)
11.12.2011 02:13 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits