dzivnieku patversme

30.11.2011, smurfete
bērnībā mans sapnis bija - kad izaugšu noteikti uzbūvēšu dzīvnieku patversmi (l) lai visiem zvēriņiem būtu mājas kur valda mīlestība, miers un siltums visapkārt. un es izaugu, patversmes man protams nav...lai arī ka to vēlētos, bet es regulāri ieskaitu naudiņu vietējās patversmes kontā :-) tur es nebiju bijusi ne reizi, man ir riskanti apmeklēt tadas vietas, jo esmu riktīga dzīvniekmīle, paņemtu visus sev :'-( un šodien ņēmu draugu pie rokas un beidzot aizgajām uz turieni, bet ziniet, labāk nebūtu gājusi :-/ nabaga zvēriņi, dzīvo "čupās", smaka neizturama, kopējas īgnas, nav ne sirsnības ne mīlestības, ne gaidāmā siltuma :-/ brīžiem liekas, ka uz ielas viņiem iespējams būtu labāki apstākļi nekā tur... nolēmu naudiņu vairs nesūtīt, bet katru mēnesi no algas, pirkšu barību un iešu pati skatīšos, pārliecināšos ka mana atnestā barība tiks iedalīta godīgi visiem :-/ eh cik žēl ka tā notiek ar šīm mazajām dvēselītēm, viņos taču ir tik daudz mīlestības :-| tagad skatos uz savu trušuku kuram vaidziņi kust pie pilnās bļodiņas un ceru ka tāda dzīve, kā maniem zvēriem ir vairākumam mīliet mazos (l)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man bērnībā bija tieši tāds pats sapnis..
kad biju Juglas dzīvnieku patversmē, man tur likās diezgan labi apstākļi...kopējas jaukas un stāstīja, ka brīvdienās ir ta, ka tie suņi visu laiku tiek vesti laukā-cilvēki daudz apmeklē..
09.12.2011 12:54 | saite | Atbildēt

+0
Ah..kaa es tevi saprotu..
Bet mees- taadi dziivnieku miili esam divi- es un mans draugs. :)
Dziivee ir iekaartojies taa, ka laikam varam atlauties veidot privaato patversmi, arii saakam par to domaat, bet iisti nesaprotam, kur jaadodas, kas jaadara...
06.12.2011 03:17 | saite | Atbildēt

+0
Ta tas ir! (t) Es biezi domaju par so pasu temu,kad ziedoju naudu-vai tiesam tie cilveki izlieto to lietderigi-gribas jau ticet,bet ka tu saki-palika vel grutak...Vispar riebigi! |-) Es domaju par veco lauzu mitni :-) !Mans sapnis butu,lai sie cilveki tiesam butu paedusi un siltuma -galvenais ari saprotosi cilveki blakus!Saprotams ,ka visiem vecie cilveki krit uz nerviem,bet kadreiz pasas busim ari vecas |-) !Negribas tik talu domat,bet biezi aizdomajos! :-P
30.11.2011 04:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits