18.11.2011

19.11.2011, Diāna16
Tā nu mēs braucām viens pie otra...viņš pie manis dazhas darba dienas nedēļā, es pie viņa brīvdienās. Un viss bija skaisti, mīļi, patiesi...un pa īstam. Es staroju!!! Arī viņš izskatījās laimīgs!!! Dzīve ir skaista, es domāju, katru reizi,kad pieliecos viņu noskūpstīt. Bet tad...vienā momentā viss pārtrūka.... Notika kaut kas, ko nevar izskaidrot, nevar saprast...un nav atbilžu uz jautājumiem... Otrdien mēs plānojām kopīgas brīvdienas pie viņa Rīgā, aiziesim uz salūtu...un jā...taču piektdiena ir brīva, brauc jau pie manis ceturtdien vakarā, mīļum... Trešdien viņš atbrauca pie manis, un teica, ka piektdien arī būs, lai gaidu viņu...un es gaidīju...līdz piektdienas vakaram plkst 19, tad saņēmos viņam pazvanīt, pajautāt, kas notiek? Nekas nav noticis, man rīt agri jāceļas, esmu pārsalis un iešu gulēt, viņš atbildēja... Sāku teikt, ka man nepatīk tas viss...kāda starpība, es taču tikuntā varu braukt pie viņa un divatā siltāk..viņš nometa klausuli... WTF? Šorīt viņš no rīta atbrauca pie manis agri no rīta, klusi paņēma dazhas mantas, atstāja pastkastē atslēgu un aizbrauca. VISS....pat īsti nejutu,ka viņš bijis, tikai pēc paņemtajām mantām... Un man ir jautājumi, kurus nevaru viņam pajautāt, jo baidos dzirdēt atbildes...tad labāk nezināt neko... Un man ir bilde pie viņa kontakta telefonā, kuru baidos izdzēst, jo tad man nebūs nevienas... Un es zinu viņa numuru no galvas, tas ir tik viegls, ka to nevarēšu aizmirst... Un es zinu, kur viņš dzīvo.... Un es dzirdu viņa balsi, kad viņš čukstēja, ka mani mīl... Un es zinu,ka mīlu viņu... Un man ļoti, ļoti sāp!!!

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Un tā viss beidzās? nespēju noticēt, ka tev bail novest lietu līdz galam, ja vīrietis to nav izdarījis. Kas var būt labāks par skaidrību? Labāk mocīties neziņā? Tev noteikti jānoskaidro KĀPĒC!!! NOTEIKTI!
22.11.2011 19:38 | saite | Atbildēt

+0
aaah tik skarbi!Es gan tavā vietā meklētu iespējas , lai pabeigtu līdz galam šo sarunu.. citādi tu mocīsies ilgi, labāk zināt iemeslu un likt punktu!Veiksmi! :-)
20.11.2011 23:20 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
wow... cik daudz saapes tik mazaa tekstaa... vnk virieshi ir cukas.... nekad nesapratishu vinjus..gljeevulji.... bet iedomaajos cik sasoditi Tev sap...
20.11.2011 21:47 | saite | Atbildēt

+0
Es aizbrauktu, nostātos "aci pret aci" un pajautāju - KĀPĒC???
20.11.2011 18:10 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
good_girl Es zinu, ka vienmēr vajag runāt...un mums tas nācis ļoti grūti, jo viņš ir cilvēks, kas nemēdz runāt, kratīt eirdi un atklāti pateikt kā jūtas... Ja vien Tu zinātu mūsu attiecību vēsturi....(palasi manus iepriekšējos ierakstus, ir jau tikai 3 pavisam kopā) tātad, ja zinātu šo vēsturi, tad saprastu cik grūtā un neiespējami stulbā situācijā esmu...un saprastu, kādēļ es neprasīšu viņam neko...
20.11.2011 16:35 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Pretīga sajūta, zinu tādu un riebjas!
Un liekas stulbi neko nepaskaidrot, kad kopā tik daudz jauku mirkļu reiz bijuši... tak kaut kāda cieņa nav? :(
turies!
20.11.2011 01:38 | saite | Atbildēt

+0
Visvairak mes sapinam otru cilveku tieshi klusejot. Saku no savas pieredzes,es mocijos tados parmetumos pret sevi 5 gadus.... jo ilgi sevi mekleju atbildes,kuras zinaju,iespejams nekad nesanjemu. Lidz dienai kad sanjemu. Un es atkal elpoju. Ta ir taaaaaada sajuta.
Bet es ticu,ka virieshiem atbildes nav,ka viss,kas notiek ar un ap vinjiem ir normali. Ja viss beidzas,tatad es vairak negribu. Iespejams,ka kaduduen uzzinasi savas atbildes. Lai Tev izdodas,Snipi !!!
19.11.2011 22:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits