cheeky-man tisam loti patika sis kleitinas krasa un mugurpuse,bet ta prieksa kaut ka likas varbut par bagatigu...!Redzes ko tu atradisi ...tu tacu esi maksliniece-ja nemaldos, ar tadu radosu pieeju!Gaidu! :-)
sveikas daamas - noteikti paraadishu kad kautko atradishu.
Vakar staigaju pa veikaliem bet diemzeel neko vel neatradu. meriju Lipsy vienu smuku kleitinju bet apaksha 8 izmeram ideali dereja, bet viduklii bija par valjigu :( xx
paldies meienes par padomiem. shodien ieshu uz veikalu nest atpakal :) taa kaa cheks ir paturets ietinamais un kaste ar domaju ka vinji bez probleemam atgriezis naudu :) jaturpina mekleejumi. grr- bet tik gruuti atrast ko taadu tagad, cik pa veikaliem staigaju neko neatrodu. vai nu viss vasarigs vai kautkas lempigi adiits :D
slinkums lagoties.
Bet Tev piestāvētu cita stila kleita.Kaut kas mežģīnu romantiski melns. :)
Lai gan šī arī piestāvētu.uzvelc mugurā :) tad labāk redzētu.
Ar cieņu Ketrina20
cheeky, nu re, es gribeju teikt gandriz to pashu,ko Heartkiller. Der tā kleita. Tomēr rudens, nebūs vairs vasara. Katrā ziņā labāk nopietnak, nekā izskaties pēc pūt un palaid plānā,plandošā kleitā. :-)
taa daamas viss it izlemts - uzvilku un maneejais uzreiz pateica- u can do better :-D manas parejas kleitas esot ssmukaakas, ta nu rit nesishu atpakal :D
Tu jau zini ,ka es esmu tada vecaka sieviete par tevi,bet teiksu ,ka tiesam loti patik si kleita!Man patik pilnigi viss saja vienkarsaja kleitina!Muguras dala tiesi loti patik,krasa pilnigi mana-es nupat nopirku dzemperiti saja toni!Kleitas garums ari tiesam labs!Man oktobri jaiet uz kazam -es butu prieciga dabut ko tiesi tadu!Man patik loti vienkarsas ,bet loti labas kvalitates drebes-ja si kleita ir vel no ista materiala -lins, zids,katuns ,vai so materialu kombinacija tad visapr cepure nost! (l)