padomu- aizmugure

21.08.2011, Ginge
kleitas aizmugure

Komentāri [31]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
cheeky-man tisam loti patika sis kleitinas krasa un mugurpuse,bet ta prieksa kaut ka likas varbut par bagatigu...!Redzes ko tu atradisi ...tu tacu esi maksliniece-ja nemaldos, ar tadu radosu pieeju!Gaidu! :-)
26.08.2011 02:11 | saite | Atbildēt

+0
sveikas daamas - noteikti paraadishu kad kautko atradishu.
Vakar staigaju pa veikaliem bet diemzeel neko vel neatradu. meriju Lipsy vienu smuku kleitinju bet apaksha 8 izmeram ideali dereja, bet viduklii bija par valjigu :( xx
25.08.2011 18:49 | saite | Atbildēt

+0
jā noteikti parādi.vai mēģināji skatīties neta ko.
hm,šeit lv jau rudens kolekcijas dažos veikalos ir :) vismaz es sev šo to rudenīgu nopirku :)
23.08.2011 18:29 | saite | Atbildēt

+0
noteikti paradi mums to kleitu ,kuru beigas izvelejies! :-)
23.08.2011 16:08 | saite | Atbildēt

+0
paldies meienes par padomiem. shodien ieshu uz veikalu nest atpakal :) taa kaa cheks ir paturets ietinamais un kaste ar domaju ka vinji bez probleemam atgriezis naudu :) jaturpina mekleejumi. grr- bet tik gruuti atrast ko taadu tagad, cik pa veikaliem staigaju neko neatrodu. vai nu viss vasarigs vai kautkas lempigi adiits :D
23.08.2011 14:24 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
slinkums lagoties.
Bet Tev piestāvētu cita stila kleita.Kaut kas mežģīnu romantiski melns. :)
Lai gan šī arī piestāvētu.uzvelc mugurā :) tad labāk redzētu.
Ar cieņu Ketrina20
22.08.2011 21:29 | saite | Atbildēt

+0
cheeky, nu re, es gribeju teikt gandriz to pashu,ko Heartkiller. Der tā kleita. Tomēr rudens, nebūs vairs vasara. Katrā ziņā labāk nopietnak, nekā izskaties pēc pūt un palaid plānā,plandošā kleitā. :-)
22.08.2011 18:34 | saite | Atbildēt

+0
taa daamas viss it izlemts - uzvilku un maneejais uzreiz pateica- u can do better :-D manas parejas kleitas esot ssmukaakas, ta nu rit nesishu atpakal :D
22.08.2011 12:54 | saite | Atbildēt

+0
Es ierakstiju savas domas par prieksu iepriekseja blog-neieveroju ieprieks ,ka ir iespaja apskatit ari prieksu! :-)
22.08.2011 03:52 | saite | Atbildēt

+0
Tu jau zini ,ka es esmu tada vecaka sieviete par tevi,bet teiksu ,ka tiesam loti patik si kleita!Man patik pilnigi viss saja vienkarsaja kleitina!Muguras dala tiesi loti patik,krasa pilnigi mana-es nupat nopirku dzemperiti saja toni!Kleitas garums ari tiesam labs!Man oktobri jaiet uz kazam -es butu prieciga dabut ko tiesi tadu!Man patik loti vienkarsas ,bet loti labas kvalitates drebes-ja si kleita ir vel no ista materiala -lins, zids,katuns ,vai so materialu kombinacija tad visapr cepure nost! (l)
22.08.2011 03:44 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits