khmm

15.08.2011, Man ir ko teikt!
taa kaa man nav ko darit, vel stunda lidz jaunajam darbam, tad moska kaut kas jauzraksta. es jau zinu, ka mani ipasji te neviens negaida, bet man kaut kaa vienalga, es pati sevi gaidu :D:D nu tad taa, esmu te nodzivojusi 55 dienas, ir gajis visadi, pirmaas 2 nedelas es nereaali gribeju majas, pinkskeju katru vakaru, nevareju izturet, kaa man te riebaas, un apzina, ka netieku maajas likas vnk sausmiga, bet tagad ir daudz, daudz labak! lai arii es parsvaraa esmu visu laiku viena, esmu jau pieradusi un tas mani galigi vairs nebiedee, pat man patik, ka nav nevienam jaatskaitas ko es daru, bla bla bla :D menesa laikaa esmu jau nomainijusi 3 darbus :D no viena es aizgaju, no viena mani atlaida un tagad tresais meginajums, ceru, ka bus beidzot labi, nekad jau nevar zinat, kaa bus, bet nu tad jau redzes... es tikai ar katru dienu parliecinos, ka esmu savaa istajaa vietaa un nekur citur man nemaz nevajag but, seit ir super, un galvenais, ka visu laiku karsti, zinu, ka juus tur jau visi salstat :D nezinu, kas notiek zinjaas lv, bet gan jau nekas labs. parliecinajos, ka seit likumdosana ir vnk pasaa labakajaa limenii jau nacas sastapties par varas iestadeem, izcakareju vienu vietu un dabuju pikji :D edu beizji garneles :D un dzeru alu vai sangriju, un visu laiku iespegts ventilators, taa delj gan man bija teneperatura 3 dienas 39, bet nu nekas, karstuma atrak izarsteejas :D karoce, nezinu, vai jums parak vispar interesee, tas ko es uzrakstiju, visu jau nevar stastiit, zin kaa pasaule maza :D bet nu vairak vai mazak skaidriba gan jau radaas :D:D:D davai, turaas, nesalstat :D

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
emmanuell, jaa, uznak tadas pardomas, bet tad es padomaju racionali, ka man atkal gribetos atpakal te, negribu lv druumas sejas un vienigaas runas par to, cik viss ir slikti, te neviens nerunaa, ka ir slikti, lai ari ir taada pati kriize kaa visur...
20.08.2011 19:53 | saite | Atbildēt

+0
Hellishin-ta ir noteikti daudziem.Man ir bijis ta,ka domaju ,ja brauktu viena ,varbut pat ari paliktu...ta gribas satikt visus ,samilet.Zinu ,ka tiksu,bet kad?Divi gadi jau pagajusi no pedejas reizes! (t) Turies! :-)
20.08.2011 19:43 | saite | Atbildēt

+0
man vispar sodien uznaca domas, ka moska lv tomer ir labak, es nezinu kapec, laikam tapec, ka tomer drusku pietrukst cilveki, kuri palika tur.. jo seit jau es parsvaraa esmu viena pati.. bet nu ta jau laikam ir visiem...
19.08.2011 19:47 | saite | Atbildēt

+0
MAn prieks par tevi, gaidu turpmakas zinas :)
18.08.2011 23:31 | saite | Atbildēt

+0
Es loti priecajos par Hellishina ieksam (l) !Tikai uz prieksu!Viss bus! :-)
18.08.2011 02:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
mmm malacis!es ari labprat pamainitu savu darbu un brauktu prom, bet nav drosmes.
17.08.2011 22:31 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
a vot, paveicaas! laikam vajag krieviski runaajoshos! vot man jau 3 darbi pusotra menesa laikaa uzspidejusi :) pati varu izvleleties kur stradat :D
17.08.2011 19:31 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kā tik ātri darbu atradi?
16.08.2011 22:04 | saite | Atbildēt

+0
salomé, nu kaa es taa uzreiz, taa tomer slepena info, vle visas sagribees braukt :D:D
gemini, paldies, pagaidam iet videji forsi, gan jau ies vel labaak ;-) spiderman, jaa, sakasiiju naudu, bet man jau bija chujs, ka lv es nepaliksu :)
16.08.2011 19:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
biezi lasu blogus un atceros,ka tu loti gribeji braukt, bet nebija naudas lidmasinai!nu redzi!izdevas!
16.08.2011 17:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits