Dzīvot citādāk.

14.08.2011, autumn_marvel
Šorīt, pavērusi acu plakstus, ieskatījos pulkstenī. Tas rādīja 20 steidzīgas minūtes pāri vienpadsmitiem. Nodomāju: ''Kur gan Tu steidzies?'' Un atkal sapratu, ka man neizdosies, pie tam šī būs kārtējā reize. Vakar apņēmos šodienu sākt citādāk. Gribēju pamosties un sajust prieku- prieku par savu apņēmību un prieku par ticību sev. Arī aizvakar, arī trešdien es vēlējos, lai rītdiena ir citādāka- tāda, kādu to esmu iztēlojusies. Nebija. Rītdienu es vēlos citādāku. Gribu smaidīt, ieraugot saules staru rokas, uz jautājumu ''Kurš ir stiprāks?'' vēlos teikt: ''Es!'', savus sapņus padarīt par mērķiem un tos sasniegt. Es vēlos ticēt. Es vēlos ticēt, ka izdosies. Vai tiešām esmu pārāk maz vēlējusies, ka neesmu varējusi sevi pārliecināt par izdošanos? Kāpēc bailes no tā, ka laiks tā steidzas, nepadara siprāku un nemudina būt apņēmīgākai?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies, Bubble toy, par mudinājumu, tas noteikti dara stiprāku un cīnīties spējīgāku!
Ir teiciens, ka nekad nav par vēlu, bet man bail nokavēt!
20.08.2011 00:03 | saite | Atbildēt

+0
Lasot Tavu rakstu, nedaudz iedziļinājos savā dzīvē... Vēl pirms pāris mēnešiem man bij tādi pati problēma,vienmēr vajadzēja, lai kāds pastumj uz priekšu, pašai bij bail kaut ko darīt vai iesākt ko jaunu.. Bet vienu rītu piecēlos un sapratu - pie velna, mēs visi esam tikai cilvēki un katram ir savi plusi un mīnusi. Ideālu cilvēku nav, tādēļ arī Tu nebaidies un ej dzīvē ar paceltu galvu, ja arī kaut kas neizdodas, nepievērs tam pārāk lielu uzmanību, mēģināsi vēlreiz - varbūt šoreiz izdosies, ja nē mēģini vēlreiz. Galvenais nepadodies :)
19.08.2011 01:53 | saite | Atbildēt

+0
Man izdevās sākt savu citādo dzīvošanu! Bet tikai sākt, jau atkal es padevos, saskaroties ar šķēršļiem un nonākot izvēles priekšā!
Nu jau es ticu, ka grubuļains ceļš liek par sasniegto mērķi preicāties vēl vairāk! Paldies, zzz 15.08.2011 !
16.08.2011 21:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
16.08.2011 21:23 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mans ieteikums ir skatīties uz lietām ar humoru, tici man-tās ir labākās zāles.
Bet par mērķiem-ej uz priekšu un nebaidies no šķēršliem-tiem ir jābūt un tie ir domāti, lai tos pārvarētu. Un mērķa saniegšana būs divtik salda.
16.08.2011 02:06 | saite | Atbildēt

+0
Ir tik daudz negatīvisma apkārt, vai tā šķiet tikai man? Tik daudz skauģu, tik daudz tādu cilvēku, kas dusmojas uz citiem tādēļ, ka pašiem kaut kas neizdodas, tādēļ pozitīvā saskatīšana itin visā jau nu ir kļuvusi par īpašū mākslu, kas ir jāapgūst- jāstrādā ar sevi, kontrolējot savas emocijas un domas.
Paldies, teizo, ka uzmundrināji un devi padomu!
15.08.2011 22:28 | saite | Atbildēt

+0
Es gribētu ieteikt sākt ar pozitīvu domāšanu. Censties saskatīt labo un priecīgo it visā. Zinu, ka sākumā tas nav viegli, bet tas palīdz.
Man pašai sākumā daudz, kas nesanāca, kā bija iecerēts. Bet tagad es esmu sapratusi, ka jāļaujas vienkārši plūsmai. Un, ja kaut kas nav tā kā vēlējos, tad saprotu, ka tas nav paredzēts priekš manis.
Jo vairāk pozitīvu un priecīgu domu tevī būs, jo pati būsi stiprāka, jo tad vienkārši vairs neatradīsies vieta negatīvajam :)
14.08.2011 12:59 | saite | Atbildēt

+0
Es gribu iemācīties skatīties uz lietām, notikumiem citādāk- vieglāk pārdzīvot neizdošanos un vairāk priecāties par veiksmes mirkļiem. Bet man neizdodas.
Kā kļūt stiprākai? Kā noticēt tam, ka mēģinājums kaut ko mainīt būs sekmīgs, nevis cietīs neveiksmi un būs tikai kārtējais, viens no daudzajiem? Kā nepadoties un ticēt savai veiksmei?
14.08.2011 01:30 | saite | Atbildēt

+0
Tu gaidīji citus apstākļus, citus notikumus? varbūt vienkārši pašai beidzot vajadzēja darīt ko citu, lai tie apstākļi mainītos. Tikai katrs pats var savu dzīvi vai nu uzlabot, vai sabojāt.
14.08.2011 01:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits