Ak tie gadi....kļūdu!

13.06.2011, nonstop
Vakarnakt, nevarot aizmigt, pārdomāju savu dzīvi, jo īpaši pēdējos četrus gadus, kuri man ir bijuši krāsaini, piedzīvojumiem pilni... Bet ārprāts! Liekas,esmu tik daudz kļūdu šajos gados pieļāvusi, ka, tagad atskatoties, liekas, ka divi cilvēki būtu laimīgāki. Bet diemžēl pagātni mainīt nevaram, varam tikai labot savu rīcību tagadnē, vērst visu par labu. Un nedomāt par to, kas ir aiz muguras! Kā ir ar jums, meitenes!? Noteikti mums katrai ir bijuši šī šaustošā sajūta, dažbrīd jūties bezpalīdzīga.... Bet jādzīvo tagadnei... lai laimīga taptu! ;)

Komentāri [1]

+0
Es pilnībā izprotu Tavas pārdomas, jo man pašai arī reizi pa reizei uznāk tādas kā atmiņu ainas un es domāju par to, ko esmu sastrādājusi, teikusi vai vienkārši gribējusi, bet neizdarijusi. Par daudzām lietām vel tagad piesarkst vaigs domājot, bet ir arī ļoti daudz notikumi, kas liek smaidīt un kurus gribētos izdzīvot atkal un atkal. Tāpec, tas laikam izlīdzinās un tieši šādi notikumi veido dzīvi. Kā jau saka - Labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto. Par sevi varu teikt, ka šobrīd savā dzīvē esmu tādā posmā, kad viss ir labi un nekas netraucē būt laimīgai, bet nu sievietēm jau patīk visur saskatīt kādu mīnusiņu! ;-) Nekad jau nevar zināt kā dzīve iegrozītos, ja izdarītu citādu izvēli, taču dzīve ir pārāk īsa, lai sevi šaustītu. Ir jābauda! :-) :-P
13.06.2011 17:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits