Man bija prieks toreiz par savu draudzeni,jo man toreiz likas ,ka vina bus laimiga-aizbrauca uz Parizi!
Buxiic-ta laikam visiem-sakam dzivot cita pasaule un atsvesinamies!Cita kultura!!! (t)
asaras asaras asaras..tik pati aizbraucu,vinja palika... paldies dievam,ka ir draugiem.lv..katru dienu ir kontakts un taas pashas attieciibas.. arii ciemos braucam viena pie otras.. gruuti..bet forshi,ka nekas nav mainiijies;) :-)
Man tā savulaik bija aktuāla lieta... Mana labākā draudzene pārcēlās uz dzīvi ASV... Tiesa tas bija 7 gadus atpakaļ un tad es raudāju kā bērns... Lai arī viņa teica, ka brauc tikai mācīties un atgriezīsies, jo mājas ir šeit, bet jau tad es iekšēji zināju, ka viņa neatgriezīsies... Un tā bija taisnība... Asaras bira kā trakas un likās, ka zaudēju tik daudz... :( Tā jau arī bija... Viņa bija cilvēks, kas saprata mani bez vārdiem...Kā māsa... Ai, to pat nevar tā uzrakstīt... :(
Katrā ziņā esam ļoti, ļoti atsvešinājušās... diemžēl... :(
Uz lidmašīnu gluži nepavadīju, atvadījos no viņas mājās dažas stundas pirms lidmašīnas.
Sajūta nav patīkama, ka labākā draudzene un cilvēks ar kuru tik daudz tiek pavadīts kopā laiks aizbrauc prom, bet nu neko darīt.. dzīve piespiež. :-/ Protams, ka viņa ļoti pietrūkst.