laime ir tievumā vai resnumā?

10.03.2011, Man ir ko teikt!
Pēdējā laikā ļoti daudz diskusijas, var svaru, par pareizu uzturu vai vnk par to, ko ēst, lai nekļūtu resnākas, notievētu, vai vnk labi paēstu. Un man visu laiku iekšā sēdēja tas velns, kurš šito grib urakstīt, velns ir padzēris vīnu, tad nu rakstāmā slūža ir vaļā :D Tad nu tā, man ir viens burvīgs draugs (just friend) un viņam ir superskaista, slaida, varētu teikt, arī jauka draudzene, nu meiča kā konfekte, tikai tās skaidas galvā varēja būt mazāk :D, bet nu ne par to lieta, samērā viņa ir okej, un mīl manu frendu un viņš mīl viņu. Tad nu vienreiz, kaut kad sen mums bija saruna ar šo te resnumu, tievumu (jā, ar džeku, kuram ir meiča ar burvīgu augumu). Un mēs tā runājām, runājām, ik pa laikam es kunkstēju, ka taču esmu resna, nedrīkstam pasūtīt ķiploku grauzdiņus ar trekno mērci, jo es taču esmu resna, viņš tik nosmīnēja... es jau to teicu, lai viņš teiktu, nu nē, tu taču neesi, bet viņam tā tievā meitene mājās, tā kā samierinājos ar smīmiņu :D Un tad viņš man atzinās... ka viņam ir mīļākā... mīļāka, cik es sapratu, ir meiča ar kādu 16 izmēru, nu tāda normāla XL mamma... Un viņš tajā sievietē ir saķēries, kā bez prāta... esot jau apsvēris pamest savu slaido... viņš man teica, ka tā slaidā jau esot okej, viss ir labi, viņam ar viņu ir labi, bet viņam ir apnicis, ka viņš normāli nevarot iet ēst kebabus, picas un dzert klāt alu, jo tas viss viņam ir jādara vienam, jo draudzene parasti knakstoties ap salātiem, vai labākajā gadījumā maķītī kādu kartupeli apēd, un tad skrienot uz sporta zāli... un arī par sexu viņš teica (skan jau smieklīgi, bet tā esot), ka viņam vnk ir apnicis, ka nav kur ieķerties, viņam patīk, ka varot iekosties pamatīgā "gaļiņā" :D, slaidajai nekā tāda neesot.. Tad nu mums vienmēr būs dažādi viedokļi, kas ir labāk, būt slaidai, vai būt apaļīgai, jo tas vīriešu prāts jau mums nekad nebūs skaidrs!! |-)

Komentāri [23]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
abalone, tev @ :D
11.03.2011 15:22 | saite | Atbildēt

+0
Hellish, moš samaināmies saviem resnuma portretiem? Salīdzināsimies tā pa ritīgo!?
[email protected]
11.03.2011 12:35 | saite | Atbildēt

+0
Hellishin! (l) (l)
11.03.2011 10:45 | saite | Atbildēt

+0
emmanuell, kā nu tu zini, kāda man ir seja?? :-P :-P :-D nu pataloģiska resnule neesmu, bet nu savs tauks jau ir :D
11.03.2011 03:24 | saite | Atbildēt

+0
Hellish-nu tu tiesam :-D -tev ir loti interesanta seja-tas ir loti liels pluss!!Es neredzu tevi "patologisku resnuli"! :-P
11.03.2011 02:37 | saite | Atbildēt

+0
burger, vai paldies, tu precīzi noraksturoji manu ikdienu :D
10.03.2011 22:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu labi,tad lai jūs labāk justos,apbēršu ar komplimentiem-jums tauki līst pa visām malām; jūs nevis ejat,bet kā resni,taukaini gliemeži lēni pārvietojaties,atstājot aiz sevis tauku sliedi;3 kastītes margarīna izēst dienā,ir normas variants;pakustinot vien roku,tauki tā noļum,ka pasaulei liekas,ka tā bija kārtējā zemestrīce;makdonaldos vienmēr ir pārtikas deficīts,jo jūs tur sēžat no agra rīta līdz vēlam vakaram un rijat;vārdi-trenažieris un sports,jūsuprāt,nav latviešu valodas vārdi,jūsu hobijs ir ēst un ēst,un ēst un priecāties par katru klāt nākušu kilogramu;jūs dievinat savus resnos kāmju vaidziņus un tauku resno pakaļu;garāmejošie ar ļoti plaši atplestām acīm noskatās uz jums,pat klusām sačukstas...-nu vai palika labāk :D ? Nekārojas kaut ko uzēst vel? Nu davai,līdz 120kg vairs nebūs tālu :D
10.03.2011 20:45 | saite | Atbildēt

+0
abalone, vo, vo esam mēs bumbulītes :D
10.03.2011 19:49 | saite | Atbildēt

+0
Burger, es neesmu redzējusi hellish bildēs, bet tā kā esam identiskas izmēros, tad ticu viņai uz vārda, ka ar to tevis minēto "normālo miesasbūvi" var iet ieskrieties :-D
10.03.2011 19:00 | saite | Atbildēt

+0
abalone :D nu vot, viens man tāds pagadījies :D
burger, nu tu nepareizajā vietā skatījies :D
10.03.2011 18:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits